Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy queer etika tanár szerint oktatni kellene a diákoknak a pedofíliát is

888.hu

2022.06.17. 17:30

A „queer etika professzor” a pedofília megbélyegzésének megszüntetésére és iskolai oktatására szólít fel.

 

A Reduxx beszámolója szerint Ole Martin Moen az Oslo Metropolitan Egyetemről a pedofilok „destigmatizálására” szólít fel, azt állítva, hogy „a gyermekek szexuálisan vonzónak találásának mentális állapota nagyon gyakori”.

Moen, egy meleg férfi, aki „queer”-ként azonosítja magát, azt is állítja, hogy

a középiskolások jelentős „százalékának veleszületett pedofil szexuális identitása van”, amit egyenlővé tesz azokkal, akik LMBTQ+-ként azonosítják magukat.

A „professzor”, Moen még 2015-ben írt egy tanulmányt „A pedofília etikája” címmel, amelyben azt kérdezte, „mennyire rossz” a pedofília, „és milyen módon és milyen okokból rossz?”.

A dolgozat összefoglalója így szól:

Ebben a dolgozatban azzal érvelünk, hogy a pedofília csak azért és csak olyan mértékben rossz, mert és csak olyan mértékben, amennyire kárt okoz a gyermekeknek, és hogy maga a pedofília, valamint a gyermekeknek kárt nem okozó pedofil megnyilvánulások és gyakorlatok morálisan rendben vannak .”

 

Továbbá azt írja: „Azt állítjuk, hogy nem erkölcstelen pedofilnak lenni, erkölcstelen, ha a pedofilok a gyerekekkel való szexuális kapcsolatot keresik, mert az várhatóan kárt okoz a gyerekeknek, és erkölcsileg megengedett, ha a pedofilok szexuális preferenciáikat olyan módon elégítik ki, amely nem érint valódi gyerekeket.”

A dolgozatban többek között azzal érvel, hogy valójában mindenki pedofil, mert amikor gyerekek voltunk, mindannyian tapasztaltunk szexuális vágyakat más gyerekek iránt. Sokan közülünk valamikor pedofilok voltak.” – érvel Moen, hozzátéve: „Amikor 11 éves voltál, nem valószínűtlen, hogy szexuálisan vonzódtál a prepubertáskorú gyerekekhez”.

 

Moen azt is javasolja, hogy „A jövő gyermekeinek okozott károk megelőzése érdekében azt is jól tennénk, ha a középiskolásokat nemcsak arra tanítanánk, hogy mit tegyenek, ha szexuális visszaélés áldozatai lesznek, hanem arra is, hogy mit tegyenek, ha ők maguk pedofilok. A középiskolások bizonyos százaléka pedofil vagy az lesz, és jelenleg nem kapnak semmilyen tanácsot arra vonatkozóan, hogyan kezeljék a szexualitásukat.”

Moen továbbá azt javasolja, hogy a pedofilok nézhessenek gyerekpornót, amíg az számítógépen generált és nem valódi, hogy kielégíthessék vágyaikat.

Hozzáteszi, hogy „igazságtalan” elítélni azokat az embereket, akiknek pedofil vágyaik vannak,

és hogy valójában „dicsérni” kellene őket „csodálatra méltó akaraterejükért”, ha sikerül tartózkodniuk a gyerekekkel való szexeléstől – írta meg a Summit News.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lavrov: Nem állíthatók helyre Oroszország és a Nyugat korábbi kapcsolatai

Az orosz külügyminiszter azt mondta, hogy az Egyesült Államok és a NATO közvetlen részvevője az ukrajnai konfliktusnak.

Fejbe lőttek egy férfit, aki a labdarúgó-válogatott vereségét ünnepelte

Fejbe lőttek egy férfit, aki a labdarúgó-válogatott vereségét ünnepelte

Saját országa Egyesült Államokkal szemben a katari foci vb-n elszenvedett vereségét ünnepelte egy iráni, amikor lelőtték.

John Barnes: Elég legyen Katar kioktatásából!

John Barnes: Elég legyen Katar kioktatásából!

John Barnes, a Liverpool egykori legendás válogatott labdarúgója szerint a vb-t rendező országot már-már zaklatják, pedig éppen Nagy-Britanniában is lenne bőven tennivaló az emberi jogok érvényesítése terén. Barnes szerint a nyugati országok szurkolói emberi jogi leckéket adnak a közösségi médiában világbajnokság házigazdájának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére