Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy queer etika tanár szerint oktatni kellene a diákoknak a pedofíliát is

888.hu

2022.06.17. 17:30

A „queer etika professzor” a pedofília megbélyegzésének megszüntetésére és iskolai oktatására szólít fel.

 

A Reduxx beszámolója szerint Ole Martin Moen az Oslo Metropolitan Egyetemről a pedofilok „destigmatizálására” szólít fel, azt állítva, hogy „a gyermekek szexuálisan vonzónak találásának mentális állapota nagyon gyakori”.

Moen, egy meleg férfi, aki „queer”-ként azonosítja magát, azt is állítja, hogy

a középiskolások jelentős „százalékának veleszületett pedofil szexuális identitása van”, amit egyenlővé tesz azokkal, akik LMBTQ+-ként azonosítják magukat.

A „professzor”, Moen még 2015-ben írt egy tanulmányt „A pedofília etikája” címmel, amelyben azt kérdezte, „mennyire rossz” a pedofília, „és milyen módon és milyen okokból rossz?”.

A dolgozat összefoglalója így szól:

Ebben a dolgozatban azzal érvelünk, hogy a pedofília csak azért és csak olyan mértékben rossz, mert és csak olyan mértékben, amennyire kárt okoz a gyermekeknek, és hogy maga a pedofília, valamint a gyermekeknek kárt nem okozó pedofil megnyilvánulások és gyakorlatok morálisan rendben vannak .”

 

Továbbá azt írja: „Azt állítjuk, hogy nem erkölcstelen pedofilnak lenni, erkölcstelen, ha a pedofilok a gyerekekkel való szexuális kapcsolatot keresik, mert az várhatóan kárt okoz a gyerekeknek, és erkölcsileg megengedett, ha a pedofilok szexuális preferenciáikat olyan módon elégítik ki, amely nem érint valódi gyerekeket.”

A dolgozatban többek között azzal érvel, hogy valójában mindenki pedofil, mert amikor gyerekek voltunk, mindannyian tapasztaltunk szexuális vágyakat más gyerekek iránt. Sokan közülünk valamikor pedofilok voltak.” – érvel Moen, hozzátéve: „Amikor 11 éves voltál, nem valószínűtlen, hogy szexuálisan vonzódtál a prepubertáskorú gyerekekhez”.

 

Moen azt is javasolja, hogy „A jövő gyermekeinek okozott károk megelőzése érdekében azt is jól tennénk, ha a középiskolásokat nemcsak arra tanítanánk, hogy mit tegyenek, ha szexuális visszaélés áldozatai lesznek, hanem arra is, hogy mit tegyenek, ha ők maguk pedofilok. A középiskolások bizonyos százaléka pedofil vagy az lesz, és jelenleg nem kapnak semmilyen tanácsot arra vonatkozóan, hogyan kezeljék a szexualitásukat.”

Moen továbbá azt javasolja, hogy a pedofilok nézhessenek gyerekpornót, amíg az számítógépen generált és nem valódi, hogy kielégíthessék vágyaikat.

Hozzáteszi, hogy „igazságtalan” elítélni azokat az embereket, akiknek pedofil vágyaik vannak,

és hogy valójában „dicsérni” kellene őket „csodálatra méltó akaraterejükért”, ha sikerül tartózkodniuk a gyerekekkel való szexeléstől – írta meg a Summit News.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság zárónapján. Késely Ajna bronzérmes, Fábián Bettina negyedik lett 400 gyorson. Jakabos Zsuzsanna pedig az 5. helyen végzett 200 méter pillangón. A magyar csapat 5 arany-, 7 ezüst- és 3 bronzéremmel zárt Rómában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére