Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy elítélt transznemű pedofilt dicsőítettek a liberális amerikai lapok

888.hu

2022.01.13. 16:00

Egy elítélt pedofil férfi, aki transzneműként azonosította magát, azért küzd a liberális sajtó közreműködésével, hogy átkerüljön egy női börtönbe.

 

Egy pedofil férfi aki transzneműként hivatkozik saját magára több liberális lapnak is adott interjút, ahol arról panaszkodik, hogy milyen nehéz neki a börtönben transzneműként.

A probléma ezekkel a cikkekkel az, hogy egyikben sem említik, hogy a férfi egy 14 éves lány szexuális zaklatásáért ítélték el,

és hogy a börtön személyzete közül senki sem támogatja az állításait. Egy konzervatív lap kiderítette, hogy Rayne Bennett, akit 2016-ban ítéltek el egy gyermek szexuális zaklatásáért, 25 évre a szexuális bűnözők nyilvántartásába került. A KSN beszámolója szerint Bennett, aki Jacob Lawrence Pina néven született,

akarata ellenére fogva tartotta és megerőszakolta az áldozatát.

Bennett transznemű identitására kezdett hivatkozni, miközben a bírósági tárgyalásra várt. Amikor később elítélték, egy férfibörtönbe került. Közvetlenül ezután Bennett felkeresett egy mentálhigiénés szakembert, aki nemi diszfóriát diagnosztizált nála, hogy átvihesse egy női börtönbe, de erőfeszítéseit végül a börtön személyzete elutasította, mivel nem hitték el, hogy transzneműnek vallja magát.

Bennettről a közelmúltban több liberális lap és tévé mint például: az NPR, a Topeka Capital-Journal és a Leavenworth Times is készített egy portrét, hogy rávilágítson a kansasi börtönökben a transznemű rabok nehézségeire.

Ezek közül egyik kiadvány sem törődött azzal, hogy megnevezze a bűncselekményt, amiért elítélték a férfit, de mindegyik „áradozó” cikkeket írt az elítélt pedofilról.

Ezzel Bennettnek lehetőséget adtak, hogy megvádolja a kansasi börtön személyzetét azzal, hogy rosszul bánnak vele, ezáltal olyan narratívát alkottak, amely lehetővé teszi számára és más férfiak számára, hogy női börtönökbe kerüljenek át pusztán azzal, hogy nőként azonosítják magukat – írta meg a The Post. Millennium.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére