Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy amerikai középiskolában tényként kezelik a radikális nemi ideológiát

888.hu

2022.03.30. 14:00

A New Boston Post nemrég arról számolt be, hogy a Massachusetts állambeli Needham High School biológiaóráján azt tanítja a diákoknak, hogy a nemüket „megváltoztató” emberek nem különböznek azoktól az állatoktól és növényektől, amik a fajuk túlélése érdekében természetes módon változtatják meg testfelépítésüket.

 

A jelentés szerint a massachusettsi középiskola biológiaóráján a diákoktól azt is kérik, hogy korlátozzák a nemi alapú nyelvezetet. Egyes kritikusok szerint az óravázlat „színtiszta indoktrináció”.

A New Boston Post a múlt héten számolt be arról, hogy a Needham középiskola azt tanítja a biológiaórán, hogy „az embereket társadalmilag arra kondicionálják, hogy a nemet és a nemiséget nem-binárisnak tekintsék”.

A jelentés szerzője, Tom Joyce szerint a Needham High pedagógusai a következőképpen határozzák meg az anatómiai nemet:

 

A pszichológiai önérzeted. Az, akinek a fejedben tudod magadat, annak alapján, hogy mennyire igazodsz (vagy nem igazodsz) ahhoz, amit a nemre vonatkozó lehetőségekként értelmezel”.

 

 

A Massachusetts Family Institute kommunikációs igazgatója, Mary Ellen Siegler, úgy fogalmazott, hogy a massachusettsi iskolákat „átvették a radikális társadalmi elméleteket terjesztő speciális érdekcsoportok, és ez alól a Needham iskolai körzet sem kivétel”.

Hangsúlyozta, hogy a biológiai nem megváltoztathatatlan, s a diákoknak mást tanítani hazugság és nem tudomány.

 

Ezek a tények eléggé aggasztóak, de ha arra gondolunk, hogy a transzneműséget most »tudományként« tanítják, az egészen új szintre emeli az aggodalmat. Ez nem oktatás. Ez indoktrináció”

 

– mondta.

Daniel Gutekanst, a Needham Public Schools igazgatója megvédte a tantervet, és a következőket mondta a New Boston Postnak:

 

Büszkék vagyunk azokra a programokra, amelyeket minden diáknak kínálunk, és továbbra is keményen dolgozunk annak érdekében, hogy minden természettudományos tananyag és forrás pontos legyen, és megfelelően tükrözze a sokszínű diákközösség igényeit, valamint a Needham közösség normáit, értékeit és magas tudományos elvárásait.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére