Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy amerikai egyetemen kirúghatják az embert, ha rossz személyes névmást használ

888.hu

2021.11.11. 15:00

A woke-ideológia egyik legnevetségesebb vívmánya a személyes névmásokkal való bohóckodás. A fokozatos indoktrinációval szép lassan azt is elérték a progresszívok, hogy az egyetemek munkatársait is ki lehet rúgni, ha nem úgy beszélnek, ahogy ők diktálják.

 

Az amerikai Columbia Egyetem élen jár abban, hogy a mentális egészségre hivatkozva liberális safe space-t csináljon az intézményből. Még akkor is, ha az a szólásszabadság ellenében történik.

A névmások sokszínűségéről és azok „helyes” használatának fontosságáról készítettek egy oktatóvideót. (Rohadtul ráérnek.)

Abból a problémából indultak ki, hogy ha ránézel valakire, akkor nem tudod megállapítani a genderét, ami miatt az általa preferált személyes névmást is eltévesztheted.

A videóban felhívják a figyelmet, hogy az SMS-ekben és e-mailekben a bemutatkozásnál mindenki feltétlenül tüntesse fel, milyen megszólítást preferál. Így elkerülhető, hogy ne a szívéhez közel álló névmást használják, amikor rá hivatkoznak. Aki pedig ezeket a dolgokat figyelmen kívül hagyja, megsérti az egyetem szabályzatát, és büntetésben részesülhet.

Természetesen azt is elmondják, hogy ez miért fontos. Kutatások bizonyítják, hogy a helytelen névmáshasználat káros hatással lehet a mentális egészségre. Azt azonban sajnos nem tudtuk meg, hogy a társadalomtudományok melyik varázskönyvében szerepelnek ezek a kutatások.

A Breitbart viszont utánajárt, hogy milyen szankciókat érvényesíthetnek azzal szemben, aki szándékosan nem veszi figyelembe az egyetem antidiszkriminációs irányelveit. Aki nem áll be a sorba, azt ki is rúghatják. Persze ez a legrosszabb eset (már ha nagy kár, hogy az ember nem egy ilyen elmebeteg helyen dolgozik). Az enyhébb szankciók közé tartozik például az egyetemi létesítményekhez való hozzáférés korlátozása.

Így verték be a transzlobbi nevében az utolsó szöget a szólásszabadság koporsójába a nyugati egyetemi világban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére