Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Demokraták népszerűsítik a kétéveseknek a transzidentitást

888.hu

2022.09.29. 07:55

A Zero to Three nevű, az adófizetők által finanszírozott szervezet a kétévesek transznemű identitását népszerűsíti – derült ki a Washington Free Beacon jelentéséből.

 

A szervezet azt állítja, hogy már kétéves korú gyermekeknél is jelentkezhetnek a „transznemű identitás” jelei, ezért arra ösztönzi a tanárokat, hogy „használják a kritikai fajelmélet tanait”, amikor a kicsikkel foglalkoznak.

 

A szervezetnek 3653 tagja van, és egyébiránt 2008 óta több mint 230 millió dollárnyi szövetségi támogatást kapott az Egyesült Államokban a gyermeknevelés átalakítására. Baloldali nézeteit pedig egy online konferencia
„Mit jelent transzneműnek lenni, és hogyan lehet támogatni az ilyen gyerekeket?”
és „A faji egyenlőség növelése az első 1000 napban: Családjaink és csecsemőink egészségének, jólétének és tanulásának védelme, előmozdítása és megőrzése”
című előadások során népszerűsítették.

Céljuk volt az ülés során, hogy foglalkozzanak a „nemi identitás kialakulásával, beleértve azt is, hogy milyen korán kezdődik a folyamat (2–3 éves korban), és azzal, hogyan tudják a szülők és a szakemberek megkülönböztetni a nemi identitás felfedezését a transznemű identitás kialakulásától”.

 

A Washington Free Beacon megjegyezte, hogy a szervezet 2027-ig további 52 millió dollárt fog kapni, beleértve a Biden-kormányzattól ebben a hónapban kapott 4,2 millió dolláros támogatást.

 

 

Bár a Zero to Three azt állítja magáról, hogy pártoktól független,

 

a szervezet kizárólag a demokraták által támogatott jogszabályokért lobbizott.

 

A pénzügyi adataiból az is kiderül, hogy a szervezetet Illinois állam demokrata kormányzója, J.B. Pritzker alapítványa, a Pritzker Children's Initiative támogatja.

 

J.B. Pritzker (Photo by Kamil Krzaczynski / AFP)

 

A Pritzker családnak kiterjedt kapcsolatai vannak a gyermek-transzneműség normalizálását célzó mozgalommal.

A Breitbart News korábban feltárta, hogy egy nyolcéves transznemű gyerekeknek szervezett éjszakai tábort éppen az a Tawani Alapítvány finanszírozott, melyet az a Jennifer Pritzker vezeti, aki J. B. Pritzker unokatestvére és egy transznemű milliárdos.

 

Jennifer Pritzker

 

Megjegyezendő, hogy a Zero to Three szeptemberi konferenciájának fő beszédét pedig John King, az Obama-kormányzat korábbi oktatási minisztere tartotta.

A Zero to Three decemberben szintén fog tartani egy konferenciát, melynek leírásában a következő szerepel:

 

Csatlakozzanak hozzánk, hogy felfedezzék bátor beszélgetések során a családokkal való kapcsolatteremtés különféle stratégiáit – kezdve a fejlődés szempontjából olyan kérdésektől, mint a kihívást jelentő viselkedés, egészen az olyan az érzékenyebb témákig, mint a rasszizmus, a családi erőszak, a nemi identitás vagy a bevándorlással kapcsolatos kérdések.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Futott egy dezodor-reklám a tévében. Úgy ült a lépdelő lovon a főszereplő, mintha minden rendben lenne. Ám ő a ló fara irányában pislogott, miközben fülig érő szájjal jelezte, mindegy merre megy a ló, oda vagy vissza, neki a reklámozott dezodor a legjobb.

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

A még lezárt, építési hulladékkal teledobált Lánchíd meghökkentő fényárban úszik éjjel és nappal(!) is, fedezte fel a RIPOST. Eközben a takarékosságra hivatkozva idén nem kapott karácsonyi kivilágítást Budapest. Aki mégis díszkivilágítást akar, nézegetheti a szemetes Lánchidat.

Cristiano Ronaldo haza akart utazni a vb-ről, mert utál a kispadon ülni

Cristiano Ronaldo haza akart utazni a vb-ről, mert utál a kispadon ülni

Megviselte a Svájc elleni 6-1-es győzelem Cristiano Ronaldót. Leginkább az idegeit, a pályán eltöltött mintegy 20–25 perc nem okozhatott gondot a futballcsillagnak. Fernando Santos portugál szövetségi kapitány csak csereként vetette be, és ez annyira felbőszítette a 37 éves játékost, hogy ott akarta hagyni a világbajnokságot.

Soros ügyészeket pénzel, hogy enyhítsenek a bűncselekményt elkövető migránsok ítéletén

Soros ügyészeket pénzel, hogy enyhítsenek a bűncselekményt elkövető migránsok ítéletén

A Soros György által pénzügyileg támogatott kerületi ügyészek új büntetőjogi kezdeményezést kovácsolnak, amelynek célja, hogy az illegális migránsokat bűnelkövetés esetén másként kezeljék, mint az amerikai állampolgárokat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére