Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Daniel Craig ellenzi, hogy nő játssza James Bond karakterét

888.hu

2021.09.22. 15:20

Ennek hangot is adott a Nincs idő meghalni című film premierjén.

 

Daniel Craig, aki az új James Bond-filmben a címszerepet játssza, a bemutatón tett nyilatkozatában elmondta: nem lát okot arra, hogy karaktere – a sokszínűség jegyében – megváltozzon.

Amikor Bond karakterének fejlődéséről esett szó, a színész úgy nyilatkozott, hogy meglátása szerint a 007-es figurájának megváltoztatása helyett inkább egy másik filmsorozatot kellene készíteni, amelynek a főszereplője hasonlít a legendás karakterre, csak azt

nő játssza.

A Bond-franchise ügyvezető producerének, Barbara Broccolinak hasonló, de ennél konkrétabb meglátásai voltak: 2018-ban ragaszkodott hozzá, hogy James Bond karakterét sose játszhassa nő.

Bond férfikarakter. Férfinak írták, és szerintem ez valószínűleg így is marad”

– mondta Broccoli, majd hozzátette:

Ez így van jól. Nem kell a férfikaraktereket nővé változtatnunk. Teremtsünk inkább több női karaktert, és illesszük őket a történetbe, James Bond mellé.”

Kiemelte, hogy a figurát az 1950-es években alkották meg, így vannak bizonyos dolgok, amelyeket sohasem fognak megváltoztatni.

Tavaly Broccoli kitért arra, hogy James Bondot akár színes bőrű is játszhatja, de

mindenképpen férfinak kell lennie.

Amikor bejelentették, hogy Lashana Lynch színésznő lesz Craig kémtársa a Nincs idő meghalni című filmben, a rajongók úgy gondolták, ő lesz a következő James Bond. Ezek a pletykák azonban alaptalannak bizonyultak.

Lynch karaktere valóban olyan kémet ábrázol, mint Bond, és bár a filmben 007-esként jelölték, nem ő lesz a következő James Bond.

A visszhang általában pozitív volt, de sok privát üzenet érkezett hozzám”

– mondta Lynch a The Guardinnek a múlt héten.

Kiemelte:

Azok a beszélgetések, amelyeket a barátaim hallottak, igazán aljasak és sötétek voltak, olyan korszakra emlékeztetnek, amikor a nők és a színes bőrűek nem mozoghattak bizonyos helyeken.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére