Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

BBC által felbérelt tanácsadók szerint több mint 150 névmás létezik

888.hu

2022.06.28. 10:50

A BBC állami műsorszolgáltató „transz és nem binárisok befogadásával” foglalkozó tanácsadókat bérelt fel, hogy képezzék ki a személyzetét, akik azt mondták, hogy legalább 150 különböző nem létezik.

 

A Global Butterflies tanácsadóit azért alkalmazták, hogy a névmások helyes használata köré szerveződő sokszínűségi képzést tartsanak. A foglalkozások során a személyzetnek azt mondták, hogy „az emberek több mint 150 módon azonosíthatják magukat, és ez a száma folyamatosan növekszik”! A dolgozókat arra utasították, hogy a céges e-mailekben tüntessék fel saját nemi névmásaikat, amely lista mostanra nyilvánvalóan olyan újonnan kitalált névmásokkal bővült, mint az „xe, xem, xyrs”.

 

Azokat a munkatársakat, akik ragaszkodtak a hagyományos he/she névmások használatához, figyelmeztették, hogy azok „kellemetlenséget, stresszt és szorongást okozhatnak”, és depresszióhoz és öngyilkossági kockázathoz vezethetnek a transz embereknél.

„Ha meghallja, hogy egy kollégája helytelen névmást használ valakire, hívja félre, és emlékeztesse a helyes névmásra!” – mondták a résztvevőknek.

Egy forrás, aki a BBC-től való kilépése után szivárogtatta ki a történetet a Telegraphnak, azt mondta a lapnak:
„A BBC egyszerűen nem érti, mi folyik a nemi identitás ideológiájával kapcsolatban”, és „inkább a fiatalok körében tapasztalható társadalmi fertőzésnek engedett, ahelyett, hogy felnőttként viselkedett volna a témában” – írta meg a Summit News.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor a Türk Befektetési Alap elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Bagdad Amrejevet, a Türk Befektetési Alap elnökét – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

Olajozottan megy a felvételi

Olajozottan megy a felvételi

Azt írja az újság, hogy félmillió forint segít átlendülni a felvételi vizsga okozta nehézségeken.

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Magyarország mindent meg fog tenni a béke érdekében, és nem fog belesodródni a háborúba – mondta Orbán Viktor kormányfő péntek reggeli szokásos rádióinterjújában. A miniszterelnök szerint az infláció egy közellenség, le kell törni az inflációt, majd azt mondta: úgy számol, hogy február-március körül csökkenni fog az infláció, decemberre pedig egy számjegyű lesz.

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Skócia áthelyez egy nemi erőszak miatt bebörtönzött transznemű elítéltet egy női börtönből, miután politikusok, aktivisták és jogászok is aggodalmukat fejezték ki a többi fogoly biztonsága miatt – közölte Nicola Sturgeon skót miniszterelnök csütörtökön.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére