Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A USA TODAY szerint az „Év nője” címet egy transzneműnek kellene kapnia

888.hu

2022.03.16. 14:50

A világ egyik legnagyobb példányszámú napilapja Dr. Rachel Levine-t, az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások (HHS) transznemű helyettes államtitkárát jelölte erre a címre. A jelölést azzal indokolták, hogy Levine inspiráló és az egyenlőségért küzd.

 

A jelöléssel Levine felkerült a kitüntetettek listájára, amelyen többek között Melinda French Gates, Simone Biles és Kamala Harris alelnök is szerepel.

A hírportál a lista közzététele mellett a jelölés kritériumait is meghatározta:

 

A USA TODAY Év Női vezetői és inspirálói, akik előmozdítják és harcolnak az egyenlőségért, és reményt adnak. Erős és rugalmas nők, akik a változás és a bátorság bajnokai, gyakran csendben, de erőteljes eredményekkel”

 

A USA TODAY jelölte a 64 éves Dr. Rachel Levine-t, aki a legmagasabb rangú nyíltan transznemű tisztségviselővé vált, amikor a szenátus megválasztotta őt egészségügyi miniszterhelyettesnek.

 

Végtelenül büszke vagyok Dr. Levine-re és a munkájára. Micsoda jól megérdemelt megtiszteltetés”

 

– tweetelte Tom Wolf kormányzó hétfőn.

 

 

Levine, aki Richard néven született, 2017. és 2021. között az egészségügyi minisztérium titkáraként dolgozott, mielőtt a Biden-kormányzathoz csatlakozott volna, mint az amerikai egészségügyi és emberi erőforrások minisztériumának egészségügyi miniszterhelyettese – számol be a Breitbart News.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére