Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az LMBTQ-lobbi minden eszközzel gyermekeinket befolyásolná

888.hu, MTI

2021.12.04. 15:00

Az LMBTQ-lobbi minden eszközt bevet azért, hogy gyermekeinket befolyásolja – jelentette ki Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában.

A kormánypárti politikus a videóban azt mondta, hogy a legnagyobb rajzfilmszolgáltatók, amelyek már négyéves kortól képesek megszólítani a gyerekeket, kivétel nélkül adásra tűztek érzékenyítő és a nemük megváltoztatását népszerűsítő tartalmakat.

A Disney már transznemű szereplőket is feltüntetett a gyermekeknek szánt meséiben – tette hozzá – a Nickelodeon óvodásoknak szóló csatornája pedig az LMBTQ-zászlóval ismerteti meg a gyermekeket. Ráadásul a Magyarországon is ismert gyerekcsatorna, a Cartoon Network, ahogy a Nickelodeon is, gyermekeknek szóló tartalmakkal készült az idei Pride-ra – közölte a politikus.

„Nem engedhetjük, hogy gyermekeink ártatlan kíváncsisága ilyen manipulációnak legyen kitéve. Megálljt kell parancsolni a gyermekek befolyásolását célzó médiatartalmaknak” – hangsúlyozta Böröcz László.

Úgy folytatta, éppen ezért kérdeznek rá a népszavazáson arra, hogy „támogatja-e ön, kiskorú gyermekeknek a neme megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg”.
„Mondjunk tehát együtt nemet a népszavazáson arra, hogy kiskorú gyermekeink számára nemük megváltoztatását bemutató médiatartalmak jelenhessenek meg” – biztatott a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére