Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az LMBTQ-lobbi célkeresztjébe került Szijjártó Péter

888.hu

2021.06.23. 14:00

Amikor az érvek elfogynak, jönnek a szivárványok.

 

Mint ismeretes, a múlt héten az Országgyűlés elfogadta a pedofilellenes törvényt, és ahogy arra számítani lehetett, meg is indultak a támadások a magyar kormány ellen, ugyanis egyes baloldaliak szerint a törvény diszkriminatív.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert hétfőn az európai uniós külügyminiszterek tanácsa előtt kérdezte a nemzetközi sajtó a magyar pedofiltörvényről.

Szijjártó világosan elmondta, hogy

a törvény végérvényesen szigorítja a pedofíliával kapcsolatos bűncselekményeket, emellett pedig védi a gyerekeket, mivel a szülő kizárólagos jogává teszi azt, hogy hogyan világosítsa fel a gyermekét a szexuális orientációval kapcsolatban, 18 éves koráig.

Ez a törvény nem szabályoz semmit a felnőtt emberek szexuális orientációja kapcsán, azt meg sem említi. A törvény annyit mond ki, hogy amíg a gyermek nem tölti be a 18-at, a szexuális orientációval kapcsolatos nevelése kizárólagosan a szülő joga – fogalmazott a tárcavezető.

A külügyminiszter a kétnapos tanácskozást követően képeket osztott meg Instagram-oldalán, amit

eddig példátlan támadást ért a szélsőséges LMBTQ-aktivistáktól.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szijjártó Péter (@peter_szijjarto) által megosztott bejegyzés

A támadás során több mint 25 ezer szivárványos komment érkezett a Szijjártó Péter által megosztott kép alá, elsősorban skandináv országokból.

A támadás érdekessége, hogy az akcióba több norvég celeb, valamint influenszer, köztük Mads Hansen egykori norvég futballista is beszállt, arra buzdítva követőit, hogy árasszák el szivárványos kommentjeikkel a magyar diplomácia vezetőjének oldalát.

Ilyen az tehát, amikor elfogynak az érvek.

Egyébként meg mindenki jobban járna, ha Hansen úr először a saját háza táján nézne körül, mielőtt olyan dolgokba üti bele az orrát, amelyekről minden bizonnyal semmit sem tud.

Egy korábbi cikk szerint Norvégiában 2015-ben minden negyedik szexuális bűncselekményt bevándorlóháttérrel rendelkező emberek követtek el.

Az ilyen típusú bűncselekmények miatt Norvégiában elítélt 399 ember közül 90 volt bevándorló volt.

Egy idei felmérésből, amelyet a Norvég Statisztikai Hivatal végzett el, az derült ki, hogy a skandináv országban az LMBTQ-közösség tagjai kevésbé elégedettek az életükkel, mint az általános népesség.

Továbbá az Agderi Egyetem 2018-as tanulmánya azt mutatja, hogy Norvégia déli részén sok leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű ember mentális állapota nem megfelelő.

Az is érdekes, hogy

Norvégiában 2016-ban módosítottak egy törvényt, amely már 6 éves gyerekeknek is lehetővé tette, hogy saját maguk válasszanak nemet.

Ez azt jelenti, hogy Mads Hansen szülőhazájában a gyerekeknek mindössze egy szülői beleegyezésre van szükségük ahhoz, hogy törvényesen a biológiai nemükkel ellentétes neműként azonosíthassák magukat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére