Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az LMBTQ-lobbi az autósporton keresztül akar benyomulni a Közel-Keletre

888.hu

2021.11.22. 18:50

Sokszor feltett kérdés, hogy a progresszív jó emberek miért nem ott nyomulnak az LMBTQ-témával, ahol tényleg elnyomják őket. Azonban úgy fest, hogy már az arab országok is kapnak a szivárványból. Hamilton a közel-keleti futamokon mindenhol jól kiáll mindenkiért.

 

Vasárnap megtartották az első katari Forma–1-nagydíjat.

A futamot szeptemberben jelentették be, majd nem sokkal utána megszólalt az Amnesty International. Azt nyilatkozták, hogy az ottani emberjogi helyzet eléggé aggasztó (persze kizárólag LMBTQ-szempontból), ezért a csapatoknak és a versenyzőknek fel kell majd készülniük, hogy erről nyilatkozzanak.

Kedvenc LMBTQ-bohócunk, Hamilton az elvárt nyilatkozást túlteljesítve füttyszóra ugrott: a futam időmérő edzésén szivárványszínű sisakot viselt.

Ezen a ponton mindenki álljon meg egy pillanatra, vegyen nagy levegőt, és érezze át, hogy mennyivel jobb hely lett a világ.

Most már az arabok is láttak szivárványos zászlót, és ennek hatására biztos rögtön megtagadják évezredes kulturális hagyományaikat, csak hogy a „Love is Love” internacionálé részévé válhassanak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére