Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az LMBTQ-ideológia népszerűsítésének élén áll Belgium

888.hu

2021.07.05. 17:10

Belgiumban a civil szervezetek, már kisiskolás korúaknak tarthatnak felvilágosító órát.

 

Belgium a nyugat-európai liberális demokráciákhoz képest is jóval megengedőbb az úgynevezett LMBTQI+ ideológia népszerűsítésében. Ha úgy tetszik, az ideológia szélsőségesen liberális változatával találjuk szembe magunkat – írta meg az Origo.

A legtöbbször a Soros-hálózathoz kötődő civil szervezetek munkatársai bármikor felvehetik az iskolákkal a kapcsolatot „érzékenyítés„ céljából. A program szerint animációs játékok és animátorok segítségével világosítják fel a diákokat:

Elmondják, hogy hol érhetik el az LMBTQI+-közösségekre vonatkozó internetes platformokat, levetítenek egy „érzékenyítő” kisfilmet abból a célból, hogy a diákok kérdéseit orientálják, és után pedig egy kérdés-felelt foglalkozást tartanak.

Az óra végén „érzékenyítő„ kiadványokat népszerűsítenek, szórólapokat osztogatnak.

'Genderérzékenyítés' egyik fontos terepe Belgiumban az oktatás, erre egy regionális példa az Arc-en Ciel Wallonie” (Vallon Szivárvány Egyesület) ami Belgium francia ajkú régiójában működő szervezet. Céljaik pedig, hogy: a homoszexualitás és biszexualitás megismertetés a társadalommal,

ezért a civil szervezet több tucat különböző projektet indított az LMBTQI+ közösségek láthatóságának és megismerésének növelése céljából.

Ezek mellett vannak civil szervezetek, amik már kisiskolás (6-10 évesek) korosztályban is tartanak érzékenyítő órát, ahol azt hangsúlyozzák, hogy a kisgyereknek joga van ahhoz, hogy az legyen, aki lenni akar, és papás/mamást vagy mamás/mamást, vagy épp papást/papást játszhat, ha azt akar.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az Erdélyi Magyar Szövetség magyar neve miatt utasította el a törvényszék a pártfúziót

A Bukaresti Törvényszék azért utasította el az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és a Magyar Polgári Párt (MPP) fúziójával létrejövő Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) bejegyzését, mert utóbbi hivatalos nevét magyarul is, románul is be kívánták jegyeztetni az egyesülő pártok – közölte vasárnap az EMSZ sajtóirodája.

Újabb Momentumos kamu, már a matek oktatásnál is a társadalmi igazságosság a legfontosabb

Újabb Momentumos kamu, már a matek oktatásnál is a társadalmi igazságosság a legfontosabb

Ezúttal a momentumos Hajnal Miklós ferdítette el a valóságot a közösségi oldalán. Olyan professzort akarnak felvenni egy egyetemre, aki a leírás szerint kulturálisan érzékeny és fenntartható matematikai pedagógiát követ. Az illegális migráció miatt megerősítik a német-lengyel határ ellenőrzését.

18 éves lett a Jobbik, balra át!

18 éves lett a Jobbik, balra át!

Köszöntsük nagykorúsága alkalmából Magyarország legelvtelenebb pártját.

Társadalmi igazságossággal foglalkozó matektanár kerestetik!

Társadalmi igazságossággal foglalkozó matektanár kerestetik!

Olyan professzort akarnak felvenni az egyetemre, aki a leírás szerint kulturálisan érzékeny és fenntartható matematikai pedagógiát követ. Fontos, hogy az állásra jelentkezők foglalkozzanak a méltányossággal és a társadalmi igazságossággal – a matematikai elvek és számok ismerete mostanra a jelek szerint másodrendűvé vált.

Ferenc pápa a földközi-tengeri migrációs helyzet megoldására szólított fel

Ferenc pápa arra kérte a nemzetközi közösséget vasárnap: vessen véget annak a gyakorlatnak, hogy a Földközi-tengeren megmentett migránsokat visszaküldi Líbiába és más, nem biztonságos országokba, ahol szavai szerint „embertelen erőszaknak” vannak kitéve.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére