Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az LMBTQ-aktivisták gyermekpride-ot szerveztek Svájcban

888.hu

2021.07.20. 11:50

Az oktatási intézményekben történő érzékenyítés már 1990 óta jelen van Svájcban, ezért muszáj volt „szintet lépniük”. A fiatalkorúak számára külön civilszervezetek végzik az érzékenyítést, akik most megalkották a Jugendpride-ot.

Ahogy arról a swissinfo.ch is beszámol, Svájc már az 1990-es évek végén előállt egy iskolai érzékenyítő projekttel, aminek keretein belül az úgynevezett LGBTQI+kommandó (svájci kifejezés) évente 35 iskolát látogat meg.

Különböző érzékenyítő civilszervezet van Svájcban, amik főképp az oktatási intézményekre „specializálódtak”. Ilyen például az ABQ (az iskola ABC-re utaló rövidítésben a „Q” queer-t, azaz minden, a heteroszexuálistól eltérő gender identitást jelent), a GLL (Közép-Svájcban), a Comout (Kelet-Svájcban) és az Anyway (Bázel katonban) programja, illetve a Svájci Transzneműek Hálózata (Transgender Network Switzerland). Utóbbi egyesület azért érdekes, mert nem csak érzékenyítő projektekkel foglalkozik, hanem „műhelyeket” is működtet a transzneműek, a homoszexuálisok és a biszexuálisok részére.

Aztán ott van a Network, amely összefogja az összes előbb említett egyesületeket és az LMBTQ közösséghez tartozó vezető beosztású menedzsereket, művészeket, közszolgálatban dolgozó vezetőket fogja át.

Említésre méltó az a mellékes tény,

hogy a Network hatalmas befolyással rendelkezik a svájci munkaerőpiacon és nagyban befolyásolja azt, hogy kit vesznek fel egy adott munkahelyre és kit nem.

Az iskolai projektek közé tartozik például az is, hogy az aktivisták a 14 éves diákok elé kiállva elmondják,

mennyire jó melegnek lenni, ezt beismerni és csatlakozni az LMBTQ közösséghez,

majd elmagyarázzák nekik a különböző gender fogalmakat.

A swissinfo.ch portálon részletesen leírják, hogyan néz ki egy iskolai érzékenyítő foglalkozás, amelyből csak az ABQ egyesület mintegy 60 órát tart évente.

Ha mindez nem lenne elég, a különböző, kizárólag fiatalkorúak számára létrejött és működő érzékenyítő szervezetek elérték,

hogy Svájcban ne csak a klasszikus gay pride, hanem a Jugendpride, azaz a gyerekpride is megszervezésre kerüljön.
Alig győzzük kivárni, legközelebb vajon mivel állnak elő...
Borítókép: MTI/EPA/KEYSTONE/MARTIAL TREZZINI

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A budapesti szemétkáosz felelősei: Karácsony Gergely és a „Gyurcsány-fióka”

A budapesti szemétkáosz felelősei: Karácsony Gergely és a „Gyurcsány-fióka”

Kedd óta nem viszik el a szemetet Budapesten. A helyzet legfőbb felelőse Karácsony Gergely és multimilliárdos cégvezér haverja, Mártha Imre. Mártha korábban azzal került a hírekbe, hogy elképesztő luxusban él. A baloldali városvezetés annak ellenére nem képes kezelni a válsághelyzetet, hogy soha nem látott pluszbevétele van Budapestnek – írta meg az Origo.

Nemzetközi Energiaügynökség: csökkenteni kell az áramfogyasztást minden európai háztartásban

Az energiaügynökség szerint az európai háztartásoknak és vállalkozásoknak jelentősen csökkenteniük kell az energiafogyasztást, hogy a következő télen is megmaradjanak a tartalékok.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére