Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az iskola arra kötelezte a négyéves gyereket, hogy vegyen részt a Pride-on 

888.hu

2021.07.19. 07:00

Pert indított egy londoni anyuka, miután az iskola arra kötelezte a fiát, hogy részt vegyen a Pride-felvonuláson. Mint kiderült, az iskolával több szülőnek is volt összetűzése, miután a gyerekek a szülők akarata ellenére részesültek LMBTQ-témájú oktatásban.

 

Izzy Montague pert indított fia londoni általános iskolája ellen elnyomás, diszkrimináció és az emberi jogok megsértése miatt, miután az intézmény arra kényszerítette akkor még csak négyéves gyermekét, hogy vegyen részt a Pride felvonuláson – írta meg a V4NA.

Keresztény vallására hivatkozva Montague kérte az iskolaigazgatót, hogy fiának ne kelljen részt vennie a felvonuláson, ezt azonban megtagadták tőle.

Később kivette gyerekét az intézményből. Mint mondta, azért hozta el kisfiát az iskolából, mert az szeretné, ha a fia oktatásban részesülne, nem pedig befolyásolásban.

„Kiállok az álláspontom mellett, hogy felhívjam rá más szülők figyelmét is, mi folyik az általános iskoláinkban” – nyilatkozta Izzy Montague a Christian Headlinesnak. A bíróságon az anyát a Christian Legal Centre képviseli. A jogi szervezet már számtalan esetben nyújtott segítséget keresztényeknek, akiket vallási meggyőződésük miatt diszkrimináltak, vagy próbáltak ellehetetleníteni.

A szervezet vezérigazgatója az ügy kapcsán kiemelte, hogy ez az eset is rávilágít arra, milyen káoszra számíthatnak a szülők az iskolákban a következő években. Mint mondta, úgy tűnik, hogy akik teljes elfogadást és sokszínűséget hirdetnek, nem gyakorolják azt. Mint mondta,

a gyerekekre rákényszerítik a különböző ideológiákat, és a szülőknek egyszerűen nincs módjuk rá, hogy gyermekeiket saját vallási vagy filozófiai felfogásuk szerint tanítsák.

„Nem arról van szó, hogy burokban akarok élni, hanem arról, hogy a szülők saját maguk adhassák át véleményüket a gyereküknek a világról” – tette hozzá Izzy Montague a Good Morning Britain című műsorban nyilatkozva.

A Christianity Daily hírportál rámutat, hogy az iskola igazgatójának, Papasnak korábban is volt összetűzése szülőkkel.

2018-ban 14 keresztény szülő élt panasszal, mert gyerekének részt kellett vennie a Pride-on és a különböző LMBTQ-témájú tanórákon és foglalkozásokon.

Papas akkor csak annyit reagált, hogy az iskola a homofóbia ellen van.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nukleáris provokáció előkészítésével vádolta meg Kijevet az orosz katonai szóvivő

Kijev nagy horderejű provokációra készül a zaporizzsjai atomerőműben augusztus 19-én, António Guterres ENSZ-főtitkár ukrajnai látogatása idején, amellyel kapcsolatban Moszkvát fogják megvádolni az erőműben bekövetkezett katasztrófa előidézésével – jelentette ki csütörtökön Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője.

Donáth Gyurcsánynak: nem Orbán bukására kell készülni, „dolgozni kell”

Donáth Gyurcsánynak: nem Orbán bukására kell készülni, „dolgozni kell”

Donáth Anna, a Momentum éppen babát váró exelnöke, EP-képviselője valamitől hirtelen megigazult. Keményen beszólt a hetek óta az embereket a szerinte küszöbön álló kormányváltással hitegető Gyurcsánynak, aki napról napra – minden alap nélküli – a „készülünk” dumával hergeli a népet.

Oroszország energiaexport-bevétele 38 százalékkal nőhet az idén

Oroszország idei energiaexport-bevétele 337,5 milliárd dollár lehet, 38 százalékkal meghaladva a tavalyit, miután emelkedett az olajkivitele, ami párosult a magasabb gázárakkal – áll az orosz gazdaságfejlesztési minisztérium jelentésében, amelyet a Reuters szerzett meg.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére