Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az eltérő etnikumú bevándorlók nélkül rohamosan fogyna az Egyesült Királyság népessége

Horváth Tamás

2019.10.15. 07:07

Nem túl jók a fehérek kilátásai a szigetországban.

Alighanem senkinek sem kell bemutatni, hogy a liberalizmus, a minden áron történő gazdasági fejlődésbe vetett hit és a bevándorláspártiság különös elegye miképpen tudja átalakítani a jóléti nyugati társadalmak etnikai és kulturális arculatát. Általános szcenárió, hogy a jólétbe belekényelmesedett őshonos, fehér állampolgárok termékenységi rátája jóval elmarad a reprodukcióhoz szükséges 2,1-es értéktől, mindeközben, mivel a többnyire a harmadik világból érkezett, eltérő etnikai és kulturális sajátosságokkal rendelkező migránsok átlagosan több gyermeket vállalnak, mint 2,1, a demográfiai olló egyre nagyobbra nyílik.

Habár az Egyesült Királyság a multikulturalizmus egyik zászlóshajójának számít Európában, az ilyetén mérések kezdete, azaz 1838 óta 2018-ban fordult elő harmadszor, hogy több egyesült királyságbeli születésű brit halt meg, mint ahány a világra jött. A brit statisztikai hivatal (ONS) adatai szerint, melyeket a Telegraph közölt, tavaly közel 488 ezer halálozásra mindössze 471 ezer születés jutott.

Az Egyesült Királyság népessége azonban mégsem fogy, sőt éppen ellenkezőleg, a külföldi származású anyától született újbritek miatt folyamatosan növekszik.

A franciaországi Calais-ból is sok migráns szökik át az Egyesült Királyságba

A szigetországi születésű britek termékenységi rátája évről évre csökken, a 2018-as adatok értelmében jelenleg

mindössze 1,63.

Mindenképpen idekívánkozik, hogy a Nagy-Britannia területén született állampolgárok népességfogyása még úgyis ilyen jelentős, hogy vizsgált csoportba az etnikai kisebbségek és a sokadik generációs migránsok is beleszámítanak.

A legalapvetőbb természeti törvény, hogy az a nemzet, etnikai közösség, amelyik nem szaporodik, az előbb-utóbb kihal, vagy egész egyszerűen feloldódik egy soknemzetiségű masszában. Bármilyen szomorú is, de látva a tendenciákat, a britekre sem vár más jövő.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A kárpátaljai magyarok szovjet lágerekbe hurcolására emlékeztek

A kárpátaljai magyarok szovjet lágerekbe hurcolására emlékeztek

Gyászünnepséggel és félezer fős emlékmenettel emlékeztek meg szombaton Kárpátalján arról, hogy 75 évvel ezelőtt deportálták a sztálini lágerekbe a vidék magyar férfilakosságát a megszálló szovjetek.

Szakértő: több ezer migráns várakozik Bosznia-Hercegovinában

Szakértő: több ezer migráns várakozik Bosznia-Hercegovinában

Több ezer migráns torlódott fel Bosznia-Hercegovinában, de a számuk akár több tízezerre is nőhet a jövőben – közölte a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Macronnál forró az ősz: vízágyúkkal oszlatta a tüntetőket a párizsi rendőrség

Macronnál forró az ősz: vízágyúkkal oszlatta a tüntetőket a párizsi rendőrség

Könnygázzal és vízágyúkkal oszlatott a párizsi rendőrség szombaton a sárgamellényes tüntetéssorozat egyéves évfordulójának alkalmából megrendezett – rendbontásba torkolló – megmozduláson.

A lázadó lázadása

A lázadó lázadása

Egy MG nevű, Indexes, önmaga ellen is lázadó tollforgató a Puskás Aréna megnyitóját is a magyar teljesítmény elleni támadásra használta fel.

Magyarok összetartozásáról szóló dal így még nem triggerelt be indexes firkászt

Magyarok összetartozásáról szóló dal így még nem triggerelt be indexes firkászt

Miklósi Gábor a VIP páholy kellős közepén úgy döntött, a Nélküled alatt inkább ülve marad, mert neki nem jelent semmit. A kérdés akkor csak az: minek ment oda?

Fidesz: a Momentum az új SZDSZ

Új SZDSZ-nek nevezte a Fidesz-frakció szóvivője a Momentumot, amely nyíltan nemzetellenes politikát folytat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére