Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Angliában a bűnözök több mint 60 nem közül választhatnak

888.hu

2022.05.30. 09:40

Számos brit rendőrségi szerv lehetővé teszi a bűnözők számára, hogy a hivatalos nyilvántartásokban kitalált nemükkel azonosítsák magukat.

 

Egy jelentés szerint Anglia és Wales rendőrségei lehetővé teszik a bűnözők számára, hogy megválasszák, milyen neműként jegyzik fel őket a hivatalos dokumentumokban.A kritikusok elítélték a felfedezést, mondván, hogy „elrontja az adatokat”, ha a bűnözőknek lehetővé teszik, hogy „nem bináris” vagy „ismeretlen és meghatározatlan” neműként jegyezzék fel a nemüket.

A The Telegraph beszámolója szerint a két brit nemzet legalább kilenc rendőrsége lehetővé teszi, hogy a bűnözők „nem bináris” vagy „ismeretlen és meghatározatlan” neműként jegyezzék fel magukat, és

a rendőrség szóvivői állítólag azt mondták a lapnak, hogy akár 67 különböző nemet is elismernek.

Mindez annak ellenére történik, hogy a jelentések szerint az erők nagymértékben támaszkodnak az ilyen adatokra a tendenciák felismerése és a jövőbeli politika kialakítása céljából, és egyes kommentátorok arra figyelmeztetnek, hogy a nyilvántartás ilyen módszere veszélyeztetheti ezt az információgyűjtést.

 

Ha a rendőrség megállít valakit, aki 90 mérföld/órás sebességgel halad egy 50 mérföld/órás zónában, de csak 47 mérföld/órás sebességet azonosít, azt nevetségesnek találnánk.”

– mondta Lisa Townsend, Surrey rendőrségi és bűnügyi biztos. „Tehát nem gyűjteni pontos adatokat valakinek a neméről nevetséges.”

„Az a veszély fenyeget, hogy olyan forgatókönyvbe kerülünk, ahol ahelyett, hogy az áldozat és a nyilvánosság érdekében járőrözünk, inkább a potenciális bűnöző érdekében járőrözünk.” – folytatta, és elítélte egyes erők „nevetséges” megközelítését, amely értékes adatokat ront el. Bár a brit rendőrség nemi politikája szélsőségesnek tűnhet, az ország közszolgálatának politikájához képest elhalványul – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére