Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Angliában a bűnözök több mint 60 nem közül választhatnak

888.hu

2022.05.30. 09:40

Számos brit rendőrségi szerv lehetővé teszi a bűnözők számára, hogy a hivatalos nyilvántartásokban kitalált nemükkel azonosítsák magukat.

 

Egy jelentés szerint Anglia és Wales rendőrségei lehetővé teszik a bűnözők számára, hogy megválasszák, milyen neműként jegyzik fel őket a hivatalos dokumentumokban.A kritikusok elítélték a felfedezést, mondván, hogy „elrontja az adatokat”, ha a bűnözőknek lehetővé teszik, hogy „nem bináris” vagy „ismeretlen és meghatározatlan” neműként jegyezzék fel a nemüket.

A The Telegraph beszámolója szerint a két brit nemzet legalább kilenc rendőrsége lehetővé teszi, hogy a bűnözők „nem bináris” vagy „ismeretlen és meghatározatlan” neműként jegyezzék fel magukat, és

a rendőrség szóvivői állítólag azt mondták a lapnak, hogy akár 67 különböző nemet is elismernek.

Mindez annak ellenére történik, hogy a jelentések szerint az erők nagymértékben támaszkodnak az ilyen adatokra a tendenciák felismerése és a jövőbeli politika kialakítása céljából, és egyes kommentátorok arra figyelmeztetnek, hogy a nyilvántartás ilyen módszere veszélyeztetheti ezt az információgyűjtést.

 

Ha a rendőrség megállít valakit, aki 90 mérföld/órás sebességgel halad egy 50 mérföld/órás zónában, de csak 47 mérföld/órás sebességet azonosít, azt nevetségesnek találnánk.”

– mondta Lisa Townsend, Surrey rendőrségi és bűnügyi biztos. „Tehát nem gyűjteni pontos adatokat valakinek a neméről nevetséges.”

„Az a veszély fenyeget, hogy olyan forgatókönyvbe kerülünk, ahol ahelyett, hogy az áldozat és a nyilvánosság érdekében járőrözünk, inkább a potenciális bűnöző érdekében járőrözünk.” – folytatta, és elítélte egyes erők „nevetséges” megközelítését, amely értékes adatokat ront el. Bár a brit rendőrség nemi politikája szélsőségesnek tűnhet, az ország közszolgálatának politikájához képest elhalványul – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

Emlékszünk jól: a baloldal következetesen kitartott amellett, hogy nem politikai, hanem szakmai okokból tartotta vissza Brüsszel a Magyarországnak járó összeget. Aztán a napokban a Szabad Európa cikkéből kiderült, hogy mégis. A gyerekek szexuális befolyásolása miatt történhetett mindez. Tehát politikai okokból, amit Orbán Viktor mai rádióinterjújában meg is erősített.

A magyarok úgy látják, hogy Ukrajna jobban járna a béketárgyalással a háború folytatása helyett

A magyarok döntő többsége (70 százalék) szerint inkább a béketárgyalások állnának Ukrajna érdekében, nem pedig a háború folytatása – derül ki a Nézőpont Intézet aktuális kutatásából. Politikai hovatartozástól függetlenül, minden társadalmi csoportban többségi álláspont, hogy az ukránok érdekében állna a béketárgyalások megkezdése.

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

Miután a marokkói válogatott vasárnap 2-0-ás győzelmet aratott Belgium felett, a többed-generációs marokkói hátterű, ám már belga állampolgárságú bevándorlók lángba borították Brüsszelt és tűzijátékot lőttek a rendőrökre. A fősodratú médiumok szokásos valóságtorzító beszámolói szerint a vandalizmusért a „marokkói szurkolók” tehetők felelőssé, ami akár igaz is lehetne, ha a világbajnokság Belgiumban lenne és nem Katarban. Ráadásul érdekes módon hasonló eseményekre került sor a szintén nagylétszámú marokkói populációval rendelkező hollandiai Rotterdamban is. Szóval az egyetlen lehetséges magyarázat, hogy a progresszívok által néhány éve még vehemensen tagadott és „szélsőjobboldali fantazmagóriának” titulált párhuzamos társadalmak integrációra képtelen bevándorlói állnak az erőszakos cselekmények mögött. De miért lepődik meg azon bárki, hogy az erős etnikai-vallási-kulturális identitással rendelkező bevándorlók nem akarnak beilleszkedni olyan nyugat-európai országokba, amelyek minden eszközzel saját kultúrájuk, szokásaik és történelmük felszámolásán munkálkodnak? A multikulturalizmus az identitásnélküli Európában egyetlen dologra képes: folyamatos feszültségforrást generálni.

Franciaország már készül a téli áramkimaradásokra

Franciaország már készül a téli áramkimaradásokra

Jelenleg az ország reaktorainak fele nem üzemel a folyamatban lévő karbantartások miatt, az erőművek új generációja pedig még nem épült meg.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére