Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Arkansas elsőként tiltotta meg a gyerekek hormonkezelését

888.hu

2021.07.17. 10:55

A 17 államügyész koalíciója védi Arkansas törvényét, amely megmenti a serdülőket a kísérletektől (SAFE), amely törvény védi a gyermekeket a transzneművé váláshoz szükséges gyógyszerektől és műtétektől, amelyek testcsonkításhoz és sterilitáshoz vezethetnek.

Steve Marshall alabamai főügyész vezette a koalíciót egy amicus-dokumentumban, amelyet kedden nyújtottak be az amerikai kerületi bíróság Arkansas keleti körzetéhez – számolt be a Breitbart.

Marshall közleményében azt mondta: Azért nyújtjuk be ezt a dokumentumot, mert Arkansashoz hasonlóan aggódunk a nemek közötti diszforiában és a nemi vonatkozású pszichés distressz más formáiban szenvedő gyermekek elmúlt években tapasztalt megugrása miatt is. Arkansashoz hasonlóan – és hasonlóan a SAFE Act elleni kihívásokhoz – mi is aggódunk, mert ezek a kiszolgáltatott gyermekek nagyon szenvednek és segítségre szorulnak. A létfontosságú kérdések: hogyan segítsünk nekik, és hogyan kerüljük el a súlyos, visszafordíthatatlan károkat.

Olyan országok, mint Finnország, Svédország és az Egyesült Királyság kísérleti jellegűnek tartják a transznemű eljárásokat, Marshall megállapította, hogy

„a gyermekeknél a nemi diszfória legtöbb esete idővel természetes úton megoldódik”.

Tovább magyarázta:

A bizonyítékok azt is mutatják, hogy szinte minden olyan gyermek, akinek nemi diszforiáját pubertás blokkolókkal kezelik, hogy „időt vásároljanak”, ezért kereszt-nemi hormonokat szednek, és más orvosi beavatkozásokat keresnek, visszafordíthatatlan, egész életen át tartó következményekkel járnak – szövődmények, például meddőség, szexuális funkció, a szívinfarktus és a stroke fokozott kockázata, a csontsűrűség problémái, az agy megváltozott fejlődésének kockázata, a késői pubertásból eredő társadalmi kockázatok és a mentális egészségi problémák.

Marshall azt is hangsúlyozta, hogy a gyermekek még mindig fejlődő kognitív képességeik és az „élettapasztalat” hiánya miatt nem tudnak ilyen életmódosító döntéseket hozni.

Az arkansasi törvényhozás áprilisban megszavazta Asa Hutchinson (R) kormányzó vétóját azon törvényjavaslatról, amely tiltja a kiskorúak transznemű gyógyszerekkel és nemi átalakító műtétekkel történő kezelését.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére