Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Anyukák, akik rákényszerítik gyermekeikre a transzneműséget

888.hu

2022.08.15. 17:00

A szülők arra való ösztönzése, hogy „erősítsék meg gyermekük nemi identitását”, szélsőbaloldali aktivistáktól, transzneműeket támogató orvosi egyesületektől és nem utolsósorban a Biden-kormánytól származik.

 

Sok szülő lép be az iskolai tanácsokba, sőt, törvényhozási szigorítást sürget, hogy megvédje gyermekeit a transznemű, queer és más szexuális aktivistáktól az osztályteremben.

 

Úgy tűnik, hogy egyes szülők mégis azt gondolják, hogy gyermekeik teljes mértékben képesek eldönteni, milyen neműek.

 

Júniusban a Today Show egy kilencéves kisfiúról szóló történetet közölt, aki azt hiszi, hogy ő lány. Látható, ahogy az édesanyja a fia szavait szájába adja, miközben az a riporter kérdéseire válaszol, mintha előre tudta volna, mit fog mondani.

 

 

Egy másik történet a múlt héten terjedt el, amely egy anyukát és egy nagymamát ábrázolt, akik egy négyéves gyermeknek segítettek „felfedni a nemét” a kanadai Vancouver Pride felvonuláson.

 

 

A kislány édesanyja, Alaina Boural a South West News Service-nek elmondta, hogy lánya kétéves korában kezdett fiús viselkedést mutatni.

Ezek a közelmúltbeli médiatörténetek példái lehetnek annak, amit egyesek „megbízott transzhazugságnak” neveznek – mondta Candice Jackson, az Oktatási Minisztérium Polgári Jogi Hivatalának (OCR) Trump-korszakban megbízott korábbi helyettes államtitkára a Breitbart Newsnak. A kifejezés a Münchausen-szindróma by proxy (MSP) nevű rendellenességre utal, amelyet a Cleveland Clinic úgy definiál, mint „mentális betegséget, amelyben egy személy úgy tesz, mintha az általa gondozott személynek fizikai vagy mentális betegsége lenne, miközben az illető valójában nem is beteg”.

A „transhausens by proxy” kifejezést olyan anyák leírására használják, akik rendkívül érdekeltnek tűnnek kisgyermekeik „átváltoztatásában”.

 

Szerintem a trend ennél összetettebb, de a középpontjában egy paradox vágy áll, hogy egy nagyon különleges gyermeket szüljünk, de egy rendkívül regresszív keretből – ha a gyermekem egy fiú, aki úgy viselkedik, mint egy lány, akkor a fiam valójában a lányom.”

 

– mondta Jackson.

„Aztán annak biztosítása, hogy a világ érvényesítse azt, amiért az anya harcolhat – az iskolában, a médiában, az orvosi területen.” – tette hozzá.

Jonathan Uhler, két államban is engedélyezett tanácsadó, aki problémás fiatalokkal, valamint szexuális visszaélések áldozataival és szexuális bűnözőkkel dolgozik, bővítette Jackson elemzését.

 

Klinikailag nézve ezeknek az anyáknak az a betegségük, amit szaknyelven úgy hívnak, hogy Factitious disorder imposed on other (FDIA). A legtöbb esetben egy olyan anyáról van szó, aki megfelel a nárcisztikus személyiségzavar kritériumainak.”

 

– mondta Uhler a Breitbart Newsnak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Washington újabb büntetőintézkedésekkel reagál az orosz annektálási kísérletre

Az Egyesült Államok újabb, Oroszország számára költséges büntetőintézkedésekről döntött, válaszul Oroszország kísérletére, hogy Ukrajna több régióját is annektálja – közölte az amerikai külügyminiszter pénteken.

Zelenszkij: Kijev NATO-tagságért folyamodik

Azt mondja de facto már végigjárták a NATO-ba vezető utat.

Pénz, paripa, fegyver – minden külföldről érkezett a baloldal kampányába

Pénz, paripa, fegyver – minden külföldről érkezett a baloldal kampányába

Zila János, az Alapjogokért Központ elemzőjének írása a 888-on!

A kormány nem fogja támogatni a nemzeti érdekekkel ellentétes szankciókat

A kormány nem fogja támogatni a nemzeti érdekekkel ellentétes szankciós javaslatokat, így az európai uniós gázársapka bevezetését sem, amely azonban egyelőre le is került a napirendről – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Brüsszelben.

Ha beüt a krach, a mobilodtól is elköszönhetsz

Ha beüt a krach, a mobilodtól is elköszönhetsz

A mobilhálózatokat is érinteni fogják az áramkimaradások.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére