Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Anyukák, akik rákényszerítik gyermekeikre a transzneműséget

888.hu

2022.08.15. 17:00

A szülők arra való ösztönzése, hogy „erősítsék meg gyermekük nemi identitását”, szélsőbaloldali aktivistáktól, transzneműeket támogató orvosi egyesületektől és nem utolsósorban a Biden-kormánytól származik.

 

Sok szülő lép be az iskolai tanácsokba, sőt, törvényhozási szigorítást sürget, hogy megvédje gyermekeit a transznemű, queer és más szexuális aktivistáktól az osztályteremben.

 

Úgy tűnik, hogy egyes szülők mégis azt gondolják, hogy gyermekeik teljes mértékben képesek eldönteni, milyen neműek.

 

Júniusban a Today Show egy kilencéves kisfiúról szóló történetet közölt, aki azt hiszi, hogy ő lány. Látható, ahogy az édesanyja a fia szavait szájába adja, miközben az a riporter kérdéseire válaszol, mintha előre tudta volna, mit fog mondani.

 

 

Egy másik történet a múlt héten terjedt el, amely egy anyukát és egy nagymamát ábrázolt, akik egy négyéves gyermeknek segítettek „felfedni a nemét” a kanadai Vancouver Pride felvonuláson.

 

 

A kislány édesanyja, Alaina Boural a South West News Service-nek elmondta, hogy lánya kétéves korában kezdett fiús viselkedést mutatni.

Ezek a közelmúltbeli médiatörténetek példái lehetnek annak, amit egyesek „megbízott transzhazugságnak” neveznek – mondta Candice Jackson, az Oktatási Minisztérium Polgári Jogi Hivatalának (OCR) Trump-korszakban megbízott korábbi helyettes államtitkára a Breitbart Newsnak. A kifejezés a Münchausen-szindróma by proxy (MSP) nevű rendellenességre utal, amelyet a Cleveland Clinic úgy definiál, mint „mentális betegséget, amelyben egy személy úgy tesz, mintha az általa gondozott személynek fizikai vagy mentális betegsége lenne, miközben az illető valójában nem is beteg”.

A „transhausens by proxy” kifejezést olyan anyák leírására használják, akik rendkívül érdekeltnek tűnnek kisgyermekeik „átváltoztatásában”.

 

Szerintem a trend ennél összetettebb, de a középpontjában egy paradox vágy áll, hogy egy nagyon különleges gyermeket szüljünk, de egy rendkívül regresszív keretből – ha a gyermekem egy fiú, aki úgy viselkedik, mint egy lány, akkor a fiam valójában a lányom.”

 

– mondta Jackson.

„Aztán annak biztosítása, hogy a világ érvényesítse azt, amiért az anya harcolhat – az iskolában, a médiában, az orvosi területen.” – tette hozzá.

Jonathan Uhler, két államban is engedélyezett tanácsadó, aki problémás fiatalokkal, valamint szexuális visszaélések áldozataival és szexuális bűnözőkkel dolgozik, bővítette Jackson elemzését.

 

Klinikailag nézve ezeknek az anyáknak az a betegségük, amit szaknyelven úgy hívnak, hogy Factitious disorder imposed on other (FDIA). A legtöbb esetben egy olyan anyáról van szó, aki megfelel a nárcisztikus személyiségzavar kritériumainak.”

 

– mondta Uhler a Breitbart Newsnak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Többen meghaltak fegyveres merényletben egy jeruzsálemi zsinagógában

Nyolcan meghaltak egy jeruzsálemi zsinagógában végrehajtott fegyveres terrorakcióban, többen megsebesültek, a merénylőt lelőtték – jelentette a 12-es kereskedelmi televízió Izraelben péntek este.

Belgium 92 millió euró értékű katonai felszerelést küld Ukrajnának

A belga szövetségi kormány pénteken 92 millió euró értékű katonai felszerelést tartalmazó segélycsomagot fogadott el Ukrajna számára – jelentette a RTBF belga hírportál Alexander de Croo miniszterelnök bejelentésére hivatkozva.

Az EU meghosszabbítja az Oroszország elleni gazdasági szankciókat

Az EU meghosszabbítja az Oroszország elleni gazdasági szankciókat

Az uniós tagországok kormányait tömörítő tanács fél évvel, 2023. július 31-ig meghosszabbítja az Oroszország egyes gazdasági ágazataira vonatkozó korlátozó intézkedéseket – közölte a testület pénteken.

Ukrajna bojkottálhatja az olimpiát

Ukrajna bojkottálhatja a 2024-es párizsi olimpiát, ha azon orosz és fehérorosz sportolók is indulhatnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére