Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Annyira woke lett a Szex és New York új évada, hogy Mirandából leszbikust csináltak

888.hu

2021.12.18. 13:00

Sose gondoltad volna.

Van ez a kultikus sorozat, ami annyira csajos volt, hogy egy két részt szinte a legtöbb nő látott már belőle. Aztán a kétezres évek sikersorozatát úgy döntötték újraélesztik az alkotók, természetesen az új trendeknek és a píszíségnek megfelelően. Szóval így kapott helyet az állandó szereplők, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis mellett négy színes bőrű színésznő is és persze egy leszbikus szál is.

A sorozat harmadik epizódjában Cynthia Nixon karaktere, Miranda és a többiek elmennek megnézni Che Diaz (akit a nem bináris ikon, Sara Ramirez alakít ) stand-up komédia előadását. Che arra buzdította a tömeget, hogy lépjenek elő a dobozukból, ez pedig úgy tűnt megérintette Mirandát, aki egyébként az epizód elején megkérdőjelezte kapcsolatát Steve-vel, és bevallotta, hogy évek óta nem éltek szexuális életet.

A bemutató után Miranda elmondta Carrie-nek és Charlotte-nak, hogy hazafelé tart, de ehelyett belopakodott Che show utáni bulijába. Ott Che intim módon marihuánafüstöt fújt Miranda szájába. A Szex és New York ikonja csak döbbenten állt ott, amit a rajongók „meleg ébredésnek” neveztek.

Annak ellenére, hogy Miranda és Steve még mindig együtt vannak, a rajongók úgy vélik, hogy ez a jelenet egy lehetséges új irányt vázolt fel kettejük között.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére