Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikában nem ellenzik, hanem nyílt levélben támogatják az úszók a transznő Lia Thomast

888.hu

2022.02.16. 16:40

Újabb fejezettel bővül a Lia Thomas-saga. Ezúttal nyílt levélben támadják azt a szabályzást, ami a transznemű úszók igazságtalan fizikai előnyét próbálja csökkenteni. Szerintük nincs azzal gond, hogy egy transznő együtt versenyez a biológiai nőkkel.

 

Nemrég az amerikai úszószövetség szigorított a transzneműeket érintő szabályain. Ennek elsődleges oka az a felháborodás volt, amit a Lia Thomas nevű transznemű úszó igazságtalan fizikai előnye váltott ki, amikor több mint fél percet vert egy igazi női versenytársára az egyik bajnokságon.

Az új szabályzat kimondja, hogy a transz női sportolóknak háromfős orvosi bizottság előtt kell megjelenniük, amely felméri, hogy „a sportoló férfiként való előzetes fizikai fejlődése” előnyt jelent-e számukra az úszásban. Valamint azt is előírja, hogy innentől 36 hónapig vizsgálni kell, hogy elég alacsony-e az elit transzúszók tesztoszteron szintje. Ez persze még mindig nem igazságos, hiszen még az alacsony hormon szint mellett is férfi testük marad, de ez a szabályzás már legalább valamelyest csökkenti a transzneműek számát és előnyét is a női úszók között.

Most azonban több, mint háromszáz úszó állt ki a Lia Thomas mellett azzal a felkiáltással, hogy nem szabad hagyni, hogy a politikai nyomás veszélyeztesse az egyetemi sportolók biztonságát és jóllétét. A nyilatkozatban pedig azt is kijelentették, hogy

a transznemű nők nem részesei, és soha nem is voltak részesei a női úszás előtt álló kihívásoknak, és a sporttól való félreállításuk nem védi meg a női sportolókat”.

 

Ezen a ponton felmerül bennünk, hogy ezek az emberek tényleg ilyen agyhalott zombik és a transzneműek érdekei ezentúl mindig prioritást fognak élvezni az átlag emberrel szemben, vagy ezt a nyilatkozatot a transz-lobbi kényszerítette ki, hogy legitimálja a nőkkel szembeni elnyomását. Talán mindkettő igaz lehet egyszerre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kockásfüzet és Jancsikályha

Kockásfüzet és Jancsikályha

Vége a szép időknek, amikor a keményen dolgozó német munkás hatévente lecserélte az autóját és nem volt gond a „Bömössel” legurulni Szicíliáig vagy Malagáig és élvezni a mediterrán nyaralást a családdal. Most sötét és hideg idők jönnek. Német gazdasági szakemberek szerint 3–8,5 %-os gazdasági visszaesés várható az orosz földgáz hiánya miatt. A kormány szerint jó ötlet beszerezni kisebb, fatüzelésű, úgynevezett Jancsikályhákat is, mert szükség lehet rájuk.

Joe Biden szerint Amerika hátra megy, s nem előre

Joe Biden szerint Amerika hátra megy, s nem előre

A Függetlenség napja alakalmából osztotta meg a gondolatait.

Olyannyira fáj a fiatal srácoknak az új abortuszszabályozás, hogy elkötnék az ondóvezetéküket is

Olyannyira fáj a fiatal srácoknak az új abortuszszabályozás, hogy elkötnék az ondóvezetéküket is

A férfi fogamzásgátlás egyik eszközéhez nyúlnak, hogy ezzel is megakadályozzák, hogy gyermeket kelljen felnevelniük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére