Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikában egy elsős tanár 'szexuális furcsaságairól' beszél a diákjainak

888.hu

2021.11.29. 18:40

Egy első osztályos tanárnő, kedvenc pillanatai mindig azok, amikor a diákjai furcsaságairól kérdezik.

 

A „Nalo” nevű tanárnő azt írja Twitteren:

A diákjaim Nalo professzornak hívnak, mert az osztályteremben inkább nem használom a Mrs. vagy Mr. kifejezést.

Első osztályos tanárként minden tantárgyat tanítok, de a kedvenc pillanataim mindig azok, amikor a diákjaim a queerségemről kérdeznek. A tanárnő így folytatta: „Nemrég egy podcast-interjú során megkérdezték tőlem, hogy miért nem használom a Mrs. vagy Mr. szót, hogy magamra utaljak, és én megkérdeztem, hogy miért van erre szükségem. Azt kérdezték: Nem gondolod, hogy a gyerekeknek nehéz lesz alkalmazkodniuk?

„Az igazság az, hogy soha nem a gyerekeknek volt nehéz alkalmazkodniuk az emberi tapasztalatok összetettségéhez. A diákjaim 6-7 évesek, és még mindig átitatja őket a kíváncsiság varázsa.„ – írta meg a Daily Wire.

”Amikor online óráim voltak, bármikor, amikor egy szülő összetévesztette a megszólításom, megjelent az egyik diákom, és azt mondta, hogy 'nem, ez professzor Nalo' „ – folytatta. Végül így zárta:

Csodálatos élmény volt velük tanítani és tanulni, és tudom, hogy a hatás teret ad nekik, hogy a homo/transzfóbián túlra lássanak, és elfogadják az emberi tapasztalat árnyaltságát és összetettségét.”

Az egyik gyermek anya viszont visszaszólt a tanárnak:

Tehát inkább szeretnéd, ha az első osztályos diákjaid a szexuális életedről kérdeznének, mint arról az oktatásról, amit NEKED kellene adnod nekik? Egyetlen első osztályos sem fog kérdezni a „szexualitásodról”, hacsak nem beszélsz róla nekik először. Azt sem tudják, hogy ez mit jelent. Undorító.„

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Észak-Korea győzelmet hirdetett a Covid felett

Kim Dzsong Un eltörölte a járvány miatti korlátozásokat.

Milák Kristóf országos csúccsal lett ezüstérmes

Milák Kristóf országos csúccsal lett ezüstérmes

Milák Kristóf országos csúccsal ezüstérmet nyert 100 méter gyorson szombaton a római úszó Európa-bajnokságon. A számot a román David Popovici világcsúccsal nyerte.

Határozott, migrációellenes üzenettel robbantotta be kampányát a Salvini vezette Liga

Olaszország jelképes helyszínein indította el választási kampányát a Matteo Salvini vezette jobboldali Liga, mely Lampedusán megvilágította a migránsok érkezési helyszíneként ismert kikötőt, Milánóban a közbiztonságilag veszélyes központi pályaudvart, Rómában pedig az adóhivatal és a nyugdíjintézet székházát péntek este.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére