Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Aggódni kezdtek a franciák az ország iszlamizációja miatt

888.hu

2020.07.12. 13:45

Készítettek is gyorsan egy tanulmányt róla.

A Le Figaro című francia lapnak sikerült megszereznie egy dokumentumot, amelyet a francia szenátus egyik bizottsága állított össze és a politikai iszlám térnyerését elemzik benne.

Az elemzés szerint a radikális iszlám „behatol a társadalmi élet minden területébe, és hajlamos egy új társadalmi normát kivetni az egyéni szabadság kihasználásával”.

Jacqueline Eustache-Brinio szenátor szerint a radikális iszlám hatásai szinte az egész országban érezhetőek. Véleménye szerint ez elfogadhatatlan.

A dokumentum szerint Franciaország egyes részein egy „iszlám ökoszisztéma” alakult ki, amely megkérdőjelezi a világi alapelveket, például a férfiak és nők közötti egyenlőséget és a homoszexuálisok jogait.

A dokumentumot összeállító bizottság 44 pontban összegezte azt is, hogy milyen lépéseket lehet tenni a radikális iszlám terjedésének megállítása érdekében. Ezek között olyanok szerepelnek, mint a radikális Muszlim Testvériség nevű szervezettel kapcsolatban álló összes imám francia prédikációjának megtiltása, vagy a külföldi, de francia támogatást élvező vallási szervezetek teljes pénzügyi átláthatóságának biztosítása.

Az a remek ötlet is felmerült, hogy azon iszlám csoportok, amelyek a helyi hatóságok támogatásait igénybe szeretnék venni, írjanak alá egy okmányt, amelyben kijelentik, hogy „tiszteletben fogják tartani a Köztársaság értékeit”.

Korábban egyébként nyilvánosságra került egy olyan hatósági dokumentum is, amelyben azt írták, hogy Franciaországban legalább 150 olyan negyed van, amelyet radikális iszlamisták uralnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére