Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A transznemű rabok leállítják a hormonkezelést, amikor átkerülnek a női börtönökbe

888.hu

2022.06.25. 21:00

Egy bírósági perben hangzott el az állítás, amely Kalifornia állam egyik törvényét támadta meg. Ott ugyanis az elítéltek maguk határozhatják meg hogy férfiak vagy nők, és ennek fényében kerülnek férfi vagy női börtönbe.

 

Kalifornia államban eddig több mint 260 elítélt kérte áthelyezését transzneműségre hivatkozva 2021 eleje óta. A kaliforniai törvényt megtámadó perben – amelyet a Women’s Liberation Front feminista csoport indított és amely lehetővé teszi, hogy az elítélt bűnözők megválaszthassák a nemüket a börtönhöz – a felperesek azt állítják, hogy a politika a nőket szexuális visszaélés veszélyének teszi ki. A keresetben az egyik felperes a tapasztalatait mesélte el.

 

Amikor az S.B. 132 törvény értelmében a tíz férfi elítélt első csoportját női börtönbe helyezték át, megfigyeltem, hogy mind a tíz »transznemű nő« a férfiakra jellemző módon viselkedett; a legtöbbjük abbahagyta a hormonterápiát hogy újra fizikai erekciójuk legyen, és azonnal elkezdtek nőkkel szexelni.”

– olvasható a keresetben. A per során megszólalt az egy másik női elítélt is. Krystal Gonzalez női bűnöző, aki jelenleg a közép-kaliforniai női börtönben tölti a büntetését.

Krystalt szexuálisan bántalmazta egy férfi, akit az S.B. 132 alapján helyeztek át az egységébe.

Krystal panaszt nyújtott be, és kérte, hogy a férfiaktól távolabb lakjon. Csakhogy a börtön nem foglalkozott a kérésével.

A legtöbb férfi általában azért vallja magát transzneműnek, hogy a női börtönbe helyezzék át, ezek az elítéltek rendszerint heteroszexuális férfiak, akik azért akarnak nőkkel együtt lakni, hogy közösülhessenek velük. Aki ellenáll, azt megerőszakolják – állítják a felperesek a keresetben, konkrét tapasztalatokra hivatkozva – írta meg a V4NA.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Mi építünk, ők rombolnak

Mi építünk, ők rombolnak

A baloldalnak fizikai fájdalmat okoz, hogyha Magyarországon valami fejlődik. Annyira bántja őket, hogy minden erejükkel harcolnak ellene. Persze, ezt nem véletlenül teszik. Ez a külföldi megrendelők érdeke.

Századvég: Erősen megosztja az európai közvéleményt Ukrajna felfegyverzése

Az Európai Unió 27 tagállamából mindössze 9 országban értett egyet a válaszadók több mint fele azzal az állítással, hogy az Európai Unió és tagjai vásároljanak fegyvert Ukrajnának, több tagállam a saját lakossága elutasító véleménye ellenére támogatja fegyverekkel Ukrajnát – derül ki a Századvég Európa Projekt-kutatásából, amelyről pénteken tájékoztatták az MTI-t.

Orbán Viktor a Türk Befektetési Alap elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Bagdad Amrejevet, a Türk Befektetési Alap elnökét – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

Olajozottan megy a felvételi

Olajozottan megy a felvételi

Azt írja az újság, hogy félmillió forint segít átlendülni a felvételi vizsga okozta nehézségeken.

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Magyarország mindent meg fog tenni a béke érdekében, és nem fog belesodródni a háborúba – mondta Orbán Viktor kormányfő péntek reggeli szokásos rádióinterjújában. A miniszterelnök szerint az infláció egy közellenség, le kell törni az inflációt, majd azt mondta: úgy számol, hogy február-március körül csökkenni fog az infláció, decemberre pedig egy számjegyű lesz.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére