Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A transzszínész beperelte a woke-színtársulatot

888.hu

2021.10.18. 14:00

A sokszínűségéről híres amerikai társulatot beperelték, mert nem eléggé sokszínű.

 

Az egyik színész, egy fekete transzférfi, név szerint Mx. Reid (azért x, mert nemsemleges) beperelte a Hamiltont, mivel a stábtagok és a menedzsment diszkriminálta és néha zaklatta,

beleértve olyan eseteket is, amikor egyes színészek fizikailag megfenyegették Mx. Reidet, vagy többször szándékosan félreértelmezték a nemét”

– áll az ügyvédek által kiadott közleményben. Reid olyan főszerepeket játszott a Hamilton társulatban, mint George Washington, Hercules, Lafayette és Thomas Jefferson.

A Hamilton közismerten a sokszínűség jelképe, és elkötelezettnek tűnik a társadalmi igazságosságra és harmóniára törekvő ügyek iránt”

– mondták az ügyvédek, majd a nyilatkozat így folytatódik: „A függöny mögött azonban a vezetőség ki fog szorítani egy transznemű fekete színészt csak azért, mert kiállt magáért és egy igazságosabb munkahelyért, és ezzel megkérdőjelezte az emberekben róluk élő képet.

Várakozással figyeljük, hogy megmaradnak-e Mx. Reid jogai, és reméljük, hogy ez egy ébresztő jel a színházi ipar számára a rendszerszintű egyenlőtlenségekről, amelyek még a legnagyobb magasságokban is jelen vannak”

– áll a közleményben.

A panasz szerint Reid tavaly júniusban nemsemleges öltözőt kért a hollywoodi színházban. A jelek szerint később kívánsága teljesült is, miután a színész Rory O’Malley „nagylelkűen felajánlotta, hogy átadja az öltözőjét, de a társulat továbbra sem hagyott fel az Mx. Reiddel szembeni ellenségeskedéssel, és visszavonta a szerződésmegújítási ajánlatát”.

Tehát a konfliktus hátterében vagy az áll, hogy a Hamilton a befogadás leple alatt megszégyenít embereket, vagy hogy a transzszínész képtelen feldolgozni a kirúgását.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére