Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szexuális zaklatás helyett a transzneműekkel foglalkozna a pennsylvaniai börtön

888.hu

2021.06.09. 14:45

A pennsylvaniai börtönben a transznemű nők és férfiak érdekében hoznak létre bizottságot, ahelyett hogy a börtönben történő szexuális erőszakkal foglalkoznának.

 

A pittsburgi tisztviselők aggódnak az Allegheny megyei börtönben élő transznemű fogvatartottjaik miatt, ezért egy bizottság létrehozását kezdeményezték, amelynek a feladata az lesz, hogy megvizsgálják, mennyire vannak veszélyben a transzneműek a börtönben. A bizottság tagja két, saját nemét nem elfogadó ember lehet.

A testület felállítására azért kerül sor, mert az elmúlt időszakban napvilágot látott egy botrány, miszerint egy magát nőnek mondó férfit áthelyeztek a női börtönbe, ahol aztán feljelentették szexuális erőszak miatt. Viszont a börtön a vád alapját nem hajlandó kivizsgálni, inkább létre akar hozni egy bizottságot, mert szerintük a transznemű férfiak veszélyben vannak a férfibörtönökben.

A börtön emiatt tervet készít „a fogva tartott transzemberek megfelelő elhelyezéséről”.

Az új bizottság a felügyelőbizottság és a SisTers PGH (amely egy fekete transzneműekkel foglalkozó civil szervezet) közötti megállapodások részeként jön létre. Ciora Thomas, a fekete transzgenderszervezet alapítója örömmel vette tudomásul a múlt héten elfogadott javaslatot, és azt mondta, reméli, hogy a bizottság egyik tagjaként szolgálhat. Thomas szerint már az is veszélyes, ha az embereket nemi identitásuk alapján azonos börtöncellába teszik, mert ez kockázatot jelenthet a transzegyén számára.

Ha egy transzegyént egy heteroszexuális emberrel tesznek egy cellába, akkor szexuális zaklatásnak, nemi erőszaknak, a börtönben történő emberkereskedelem veszélyének teszik ki”

– mondta Thomas. „Ez még mindig egy biztonsági kérdés. A cisznemű nők és férfiak veszélyesen transzfóbok lehetnek” – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Mi tagadás, az őszödi beszéd kiverte a biztosítékot Fábián Gábornál. Annál is inkább, mert, ha választani kellett – ezt soha sem tagadta –, inkább a jobboldal felé húzott. Szóval nem rejtette véka alá a véleményét Gyurcsány Ferenc beszédének kiszivárogtatása után, de arra azért nem gondolt, hogy gumibotokkal vesznek elégtételt azokon, akik felháborodtak a hamis választási ígéreteken, az ország valós helyzetének az elhallgatásán, és nem kerestek felelősöket, az akkori vezetők pedig továbbra is békésen ülhettek a babérjaikon. Elvégre nem volt ott semmi látnivaló, csak egy országot csaptak be.

A baloldal alkotmányos válsággal fenyeget

Aki a mostani alaptörvény vagy a kormánypártok legitimációját vitatja, az egyúttal a 2012 előtt hatályos jogszabályok érvényességét és hatályosságát is vitatja – jelentette ki ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég Alapítvány jogi szakértője a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában.

McKenzie tábornok szerint tragikus hiba volt az afgán civilek életébe kerülő dróntámadás

McKenzie tábornok szerint tragikus hiba volt az afgán civilek életébe kerülő dróntámadás

Az afgán civilek halálát okozó amerikai katonai csapás tragikus hiba volt – mondta pénteken az amerikai védelmi minisztérium sajtótájékoztatóján Frank McKenzie tábornok, a Közép- és Dél-Ázsiáért is felelős Középső Parancsnokság vezetője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére