Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A svédeknél már intézményi szinten megy az óvodások és a szülők érzékenyítése

888.hu

2021.07.23. 17:20

Svédországban nemcsak az iskolákban, hanem évek óta az óvodákban is aktívan jelen vannak az LMBTQ-propagandisták, akik már nem elégszenek meg a homoszexualitás népszerűsítésével, hanem a két nem teljes felszámolását tűzték ki célul – írja a Magyar Nemzet.

 

A skandináv országban létezik egy úgynevezett Antidiszkriminációs Ügynökség, amelynek 2013-óta az óvodai érzékenyítés a feladata. A civil szervezet országszerte 18 irodával rendelkezik, és az állami hivatalok és önkormányzatok támogatását élvezi.

A szervezet határozottan állást foglal a nemek hagyományos értelmezése ellen, sőt még a hetero-, homo- és biszexuális hármas felosztást is elfogadhatatlannak tartja, mert az a kétneműségből indul ki.

A szervezet több tájékoztató anyagot is készít, gyerekeknek és szülőknek egyaránt. Ezek közé tartozik egy oktatóvideó, amelyen egy uppsalai óvodapedagógus pontokba szedve beszél arról, hogy a szülőknek mit kell tenniük az LMBTQ-jogok védelmében. Például hogy ismerkedjenek meg a svédországi LMBTQ-embereket védő törvényekkel, vagy hogy figyeljenek arra, milyen nyelvezetet használnak. (Itt alapvetően a gendersemleges, de a közbeszédtől alapvetően idegen formulákat citálják.)

Ezenfelül készítettek a témáról egy elég hosszú tankönyvet, amelyből képregényekben elmesélt történeteken keresztül tanulhatják, hogy hogyan kell viselkedni. Természetesen az alapos és hatékony átnevelés érdekében minden képregényhez feladatokat is mellékeltek. (Mindezt a szülőknek!)

A képregények történetei között van olyan is, amely arról szól, hogy a transznemű gyerek megtanítja a tudatlan szülőt, hogy őt bizony ne hívják a fiúnevén, mert ő már lány.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Novák: a családokat nem lehet felülírni

Novák: a családokat nem lehet felülírni

A családokat nem lehet felülírni, a családnak nincs alternatívája, mindig is a család lesz a mainstream – mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában a IV. Budapesti Demográfiai Csúcsot értékelve.

Elég a magyarok elleni diszkriminációból!

Elég a magyarok elleni diszkriminációból!

A nemzetünkkel szembeni kettős mérce olyan méreteket ölt, amely elviselhetetlenné kezd válni. Mi, magyarok retorziót érdemlünk annak a töredékéért, amit mások tesznek felelősségre vonás nélkül. Elég a velünk szembeni megkülönböztetésből!

Orbán Viktor nyolc képet töltött fel Facebookjára

„Hajrá, Sárospatak” album a címe. Tekintsék meg a felvételeket.

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

A Moody's felminősítette hazánkat, különös, de a németek már tudhatják a vasárnapi választási eredményt, 80 éve született a „Császár”, a fiát kérdeztük róla.

Orbán Viktor bejegyzése Sárospatakról

Tanévnyitó a Tokaj-Hegyalja Egyetemen – írta Facebook-oldalára.

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Az alábbi írásban csokorba kívánom szedni a második, az RTL Klub független-objektív munkatársának moderálásával megvalósuló, előválasztási „vita” legfontosabb szólások és legnagyobb böszmeségeit – amilyeneket még „ország-világ nem látott”. A vállalkozás nem kicsi, hiszen a jelenlévők személye önmagbán garancia a színvonalas és korántsem demagóg párbeszédre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére