Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A svédeknél már intézményi szinten megy az óvodások és a szülők érzékenyítése

888.hu

2021.07.23. 17:20

Svédországban nemcsak az iskolákban, hanem évek óta az óvodákban is aktívan jelen vannak az LMBTQ-propagandisták, akik már nem elégszenek meg a homoszexualitás népszerűsítésével, hanem a két nem teljes felszámolását tűzték ki célul – írja a Magyar Nemzet.

 

A skandináv országban létezik egy úgynevezett Antidiszkriminációs Ügynökség, amelynek 2013-óta az óvodai érzékenyítés a feladata. A civil szervezet országszerte 18 irodával rendelkezik, és az állami hivatalok és önkormányzatok támogatását élvezi.

A szervezet határozottan állást foglal a nemek hagyományos értelmezése ellen, sőt még a hetero-, homo- és biszexuális hármas felosztást is elfogadhatatlannak tartja, mert az a kétneműségből indul ki.

A szervezet több tájékoztató anyagot is készít, gyerekeknek és szülőknek egyaránt. Ezek közé tartozik egy oktatóvideó, amelyen egy uppsalai óvodapedagógus pontokba szedve beszél arról, hogy a szülőknek mit kell tenniük az LMBTQ-jogok védelmében. Például hogy ismerkedjenek meg a svédországi LMBTQ-embereket védő törvényekkel, vagy hogy figyeljenek arra, milyen nyelvezetet használnak. (Itt alapvetően a gendersemleges, de a közbeszédtől alapvetően idegen formulákat citálják.)

Ezenfelül készítettek a témáról egy elég hosszú tankönyvet, amelyből képregényekben elmesélt történeteken keresztül tanulhatják, hogy hogyan kell viselkedni. Természetesen az alapos és hatékony átnevelés érdekében minden képregényhez feladatokat is mellékeltek. (Mindezt a szülőknek!)

A képregények történetei között van olyan is, amely arról szól, hogy a transznemű gyerek megtanítja a tudatlan szülőt, hogy őt bizony ne hívják a fiúnevén, mert ő már lány.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kiszelly Zoltán: nincs reális esélye, hogy az MSZP fordítani tudjon a lejtmeneten

Nincs reális esélye, hogy az MSZP a 2024-es európai parlamenti (EP) választásig fordítani tudjon a lejtmeneten: a szocialista pártból túl sok párt szakadt ki, mindeközben karakter nélküli vezetőket választottak maguknak, és a szavazóbázisukat sem sikerült megújítani – mondta Kiszelly Zoltán, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója a Magyar Nemzetnek.

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság zárónapján. Késely Ajna bronzérmes, Fábián Bettina negyedik lett 400 gyorson. Jakabos Zsuzsanna pedig az 5. helyen végzett 200 méter pillangón. A magyar csapat 5 arany-, 7 ezüst- és 3 bronzéremmel zárt Rómában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére