Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Stanford Egyetem tanára szerint a maszk ellenzése a „fehérekhez” kapcsolódik

888.hu

2021.08.31. 13:00

Tévedés ne essék, ez az őrült ellenállás a maszkviseléssel szemben nem választható el a fehérektől – írja Hakeem Jefferson egy Twitter-bejegyzésben.

 

Hakem Jefferson, a Stanford Egyetem adjunktusa későbbi bejegyzéseiben ki is fejtette ezt a szürreálisan diszkriminatív megállapítást, ami a legtöbb normális emberben felvet néhány kérdést.

Ez azért van, mert fehérek, és úgy vélik, hogy a fehérség egyfajta hatalommal ruházza fel őket, ami a kormányzati fellépés fölé helyezi őket”

– írta.

Úgy fogalmazott, nem kell a faji identitás szakértőjének lenni ahhoz, hogy tudjuk:

a fehérek irányítják a viselkedést.

Szerencsére a közösségi oldalon megosztott bejegyzés alatt akadtak olyan kommentek is, amelyek nem osztják a véleményét, sőt.

Ön egyike azoknak az embereknek, akik úgy gondolják, hogy az egyenlőség megteremtése érdekében a jogokat és a kiváltságokat el kell venni, ahelyett hogy biztosítanánk, hogy azok mindenkire kiterjedjenek. Ez az önbüntetés legszomorúbb formája. A Stockholm-szindróma kifordított és rasszista formája”

– írta egy kommentelő.

Kíváncsiak vagyunk, ha az adjunktus ezt a kijelentést a fekete bőrszínnel hozta volna összefüggésbe, mekkora botrány kerekedett volna belőle. Ellenben a fehérekkel szemben kimondott/leírt diszkrimináció nem lehet rasszista.

Akkor most ki is számít kiváltságosnak?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére