Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A sátánisták szerint az abortusztörvény gátolja őket a szabad vallásgyakorlásban

888.hu

2021.09.10. 09:30

A sátánisták szerint sérül a vallásszabadsághoz való joguk az új, szigorú texasi abortusztörvény miatt, amely tiltja az abortuszt, ha a magzatnak már van szívverése. A The Satanic Temple sátánista csoport szerint a törvény akadályozza őket a „sátáni abortuszrituálé” gyakorlásában, ezért a törvény alóli felmentésüket kérik.

 

Texas vallásszabadságra vonatkozó törvénye lehetőséget ad arra, hogy a vallási csoportok felmentést kérjenek minden olyan törvény alól, amely korlátozza a szabad vallásgyakorlást – áll a The Satanic Temple (TST) sátánista csoport közleményében.

Mint írják, a texasi úgynevezett „szívveréstörvény” korlátozza a The Satanic Temple csoport tagjait a „sátáni abortuszrituálé” elvégzésében, ezért a törvény alóli mentességet kérnek – írja a V4NA.

Amennyiben az állam ezt megtagadja tőlük, akkor bírósághoz fordulnak”

– hívja fel a figyelmet a Christian Post.

Az új texasi abortusztörvény tiltja az abortusz elvégzését, ha a magzatnak már észlelhető a szívverése. Ezenkívül lehetőséget ad a magánszemélyeknek, hogy bepereljék az abortuszklinikákat, illetve szankcionálja azokat az embereket, akik segédkeznek az illegális abortusz elvégzésében.

A TST ügyvédje kérvényében azt kérte, hogy a szervezet kapjon mentességet, és lehetősége legyen recept nélkül hozzáférni az abortuszt kiváltó gyógyszerekhez annak érdekében, hogy tagjai szabadon gyakorolhassák a „szentségi” abortuszt.

A TST tagsága szentségi környezetben alkalmazza ezeket a gyógyszereket, a csoport nézetei szerint a sátáni abortuszrituálé egy szentség, amelynek célja a bűntudat, a kétség és a szégyenérzet leküzdése, valamint a tag felhatalmazása arra, hogy megerősítse hatalmát és ellenőrzését a saját elméje és teste fölött – írja a TST.

Hozzáteszik:

Az abortusztörvény lényegesen korlátozza a rituálét azzal, hogy akadályozza az abortuszgyógyszerekhez való hozzáférést.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Csak felfelé: a magyar gazdaság érte el a legmagasabb növekedést az EU-ban

A KSH első becslése alapján 8,2 százalékkal nőtt a gazdaság teljesítménye 2022 első negyedévében.

Orbán Viktor: A veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk kora következik

Orbán Viktor: A veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk kora következik

Kedd reggel a miniszterelnök bemutatta a Fidesz-KDNP frakciószövetségnek kormánya szerkezetét, a minisztereket és ismertette feladataikat.

Közvélemény-kutatás: a vásárlók nem tolerálják, ha a vállalatok beszállnak a politikai harcokba

Közvélemény-kutatás: a vásárlók nem tolerálják, ha a vállalatok beszállnak a politikai harcokba

Elhagyja Oroszországot a McDonalds. A Starbucks pedig támogatja az abortuszt és a transznemű műtéteket. Vajon megkérdezték a fogyasztókat, mielőtt a döntéseket meghozták?

„Harcosok klubja” – így fog kinézni az ötödik Orbán-kormány | VIDEÓ

A tagokat is bemutatja a videó a magyar miniszterelnök közösségi oldalán. Ezt látnod kell!

Salvini szerint húszmillió afrikai indulhat útnak az élelmiszerválság miatt

Salvini szerint húszmillió afrikai indulhat útnak az élelmiszerválság miatt

Az olasz politikus a háború nyomán kialakuló élelmiszerválságra figyelmeztetett. Akár új, nagyobb migrációs hullámokat is okozhat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére