Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Sárkányok Háza nem elég woke, leszbikus románcot követelnek a libsik

888.hu

2022.09.05. 10:20

Csókot! Csókot! Csókot! – skandálják.

 

Figyelem: spoileres tartalom!

 

A Trónok Harca előzménysorozatának második része után az HBO Max bejelentette:

berendelték a második évadot.

A kritikusok szerint picit leült a sorozat, ezt vitatnám, de tény, hogy ezúttal senki nem feküdt le senkivel, ráadásul az erőszakos jeleneteket is visszafogták, és ez valóban kelt némi hiányérzetet. Ám helyette kaptunk egy ikonikus jelenetet, illetve tovább kuszálódott szereplőink élete.

 

Milyen sorozatot várunk?

 

George R. R. Martin munkája elismerésre méltó. Aki írni szeretne – mindegy, hogy regényt, vagy forgatókönyvet –, annak ez alapmű.

A Trónok Harca előzményét a Tűz és Vér című könyvben olvashatjuk, ami azért kuriózum, mert közel háromszáz év westerosi történelmet vázol fel és emberek tömegeit helyezi el a Hét Királyság térképén. Ez a cirka háromszáz év adja a beton alapot Martin fő művének, a Trónok Harcának.

Martin világa egy mesterséges, teremtett fantáziavilág, saját kontinenssel, saját térképpel, hagyománnyal, szokással és joggal. A Trónok Harca univerzumának saját ideológiája van, és amikor te vagy én leülünk a képernyő elé, akkor ezt a világnézetet szeretnénk látni. Nem azt, amit a liberálisok jónak tartanak.

Nem egy woke-sorozatot várunk, amely az „elfogadást” akaratunk ellenére nyomja le a torkunkon.

 

Az egyik részben volt egy jelenet, amikor Rhaenyra Targaryen és Alicent Hightower imádkoznak a templomban, majd a Hightower lány megfogja a hercegnő karját, s támogatóan megszorítja azt. Ezt látva az LMBTQ-közösség azonnal fantáziálásba kezdett, hogy a két lány között több van, mint barátság, s máris leszbikus csókjeleneteket vizionáltak.

 

 

Mint, ahogy arról a két színésznő is beszámolt, igyekeztek kihangsúlyozni a karakterek közti kémiát, ugyanis ez rendkívül fontos a történet szempontjából. Így nagyobbat fog ütni, amikor a két szereplő sorsa kettéválik, majd végleg eltávolodik egymástól.

 

 

Badarság tehát azt feltételezni, hogy a két lány egymáshoz vonzódik. Ez nem a Netflix! Korábbi tapasztalatok alapján ennek ellenére fennállhat annak a veszélye, hogy a sorozat készítői megrogynak a liberálisok nyomása alatt és a woke ezt is hatalma alá keríti.

 

Reménykedjünk abban, hogy ez nem fog megtörténni!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére