Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Fajotok a természet legerőszakosabb és legelnyomóbb ereje a Földön” – üzeni a L'Oréal

Békési Marcell

2020.06.22. 09:17

A L'Oréal leigazolt egy Munroe Bergdorf nevű fekete transznemű modellt, aki korábban a szélsőségesen fehérellenes, rasszista kijelentéseiről lett híres. Nyugaton elkezdték bojkottálni a termékeit, de a cég vezérigazgatója hosszú nyilatkozatban állt ki modellje mellett.

Ahogy a második világháború alatt a nagyvállalatok sorra álltak be a nemzetiszocializmus eszméje mögé, majd estek áldozatul az LMBTQ-lobbinak, úgy most is egyre több cég áll ki a legszélsőségesebb antifasiszta, sőt már fehérellenes rasszista üzenetek mellett.

A sorban nem az első, de egyelőre vezető cég a L'Oréal Paris, mely nemrég igazolt le egy fekete transznemű modellt, Munroe Bergdorfot, aki 2017-től ismert szélsőségesen fehérgyűlölő üzeneteiről.

Az említett transznemű modell.

Ezek között vannak:

A létezésetek, kiváltságaitok és sikereitek mint rassz, a színes emberek vérén és halálán alapul. Az egész létezéseteket átáztatta a rasszizmus” – közép-európaiként ugye ezt nehéz átérezni, de még szerencse, hogy nem általánosít.

A rasszizmust nem tanult dolog. A rasszizmus öröklött, és tudatosan vagy tudattalanul átadott kiváltságokon keresztül öröklődik” – utal arra, hogy már attól rasszista vagy, hogy a bőrszíned fehér.

Amint a fehérek elismerik, hogy fajuk a természet legerőszakosabb és legelnyomóbb ereje a Földön, akkor beszélhetünk” – hm.

Az egészben két dolog ijesztő: az egyik az, hogy amennyiben egy multinacionális vállalat úgy dönt, hogy egy ilyen üzenet mellett kiáll, az nem véletlen. Valószínűleg az van mögötte, hogy vásárlóiknak már nagyobb része ért egyet vele, mint nem.

A másik pedig az, hogy a fehérellenes rasszizmus 2020-ra átlépte azt a határt, amit a magyar antiszemitizmus az első és a második zsidótörvény között lépett meg: míg az elsőben zsidónak az számított, aki zsidó vallású volt, a másodikban a zsidó létet már biológiai alapon határozták meg.

Vagyis ma már nem elég, ha nem vagy rasszista: akkor is ellenség vagy, ha csak fehérnek születsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„Karnyújtásnyira” a Brexit megoldása, csak mindkét fél kompromisszumkészsége hiányzik

Folyamatos a huzavona, de lassan talán megállapodás születik. Ha másról nem is, de arról igen, hogy mikor üljenek le a tárgyalásokat folytatni a felek.

A baloldal a túlköltekezésben látja a válsághelyzet megoldását, az ugye 2008-ban is bejött...

A baloldal a túlköltekezésben látja a válsághelyzet megoldását, az ugye 2008-ban is bejött...

A gazdasági növekedés és a munkahelyek védelme azonban felelős döntéseken kell alapuljon. „Mindezt úgy teszi a kormány, hogy nem adósítja el közben a következő nemzedékeket.” De persze a túlköltekezés is egy megoldás lenne, csak abból még egyszer nem kér az ország.

Amikor már a saját szövetségesei támadják, az csak jelent valamit, nem?

Amikor már a saját szövetségesei támadják, az csak jelent valamit, nem?

Karácsony vs. Szaniszló 1:0 vagy 0:1 vagy hogy is van ez... A főváros nem kívánja kommentálni az ingatlanmágnás... jaj polgármester (!) bicikliutakat érintő Facebook-os kirohanását. Viszont felmerül a kérdés: nem egy csapatban játszanak?

7:59 – Ez történt ma

7:59 – Ez történt ma

A vírushelyzet romlik, a Momentum felvett egy humoristát, Macron hadjáratot indít az iszlamista szervezetek ellen, az erzsébetvárosi szájbermester áramlopása pedig olyan mint egy vízbe hajított kavics: egyre nagyobb kört ír maga köré.

Arrogáns Hiller a törvénytelenség és az SZFE tüntetők oldalán

Arrogáns Hiller a törvénytelenség és az SZFE tüntetők oldalán

Nehéz megjósolni, hogy mi lesz a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) tanárainak és diákjainak a kuratórium vezetőivel vívott harcának a vége, legfeljebb sejtései lehetnek a szemlélőnek.

Janklovics átlökte a rendőrségi szóvivőt KAP-on

Janklovics átlökte a rendőrségi szóvivőt KAP-on

A menet közbeni okostelefon-használat és az ezzel járó figyelemelvonás okozta veszélyekre hívja fel a figyelmet az ORFK-OBB és az Aegon biztosító a legújabb kampányukban, aminek célja ezen jelenségek visszaszorítása. A videókban az ORFK szóvivőjét, Gál Kristóf alezredest is bevonta a marháskodásba a két sztárhumorista: Kovács András Péter (KAP) és Janklovics Péter.

Magyar környezetvédelmi kezdeményezést díjazott az EU

Más országban is alkalmazható a FIRELIFE nevű program.

Egyre többen költöznek ide Nyugat-Európából és kevesebb magyar távozik

Kövér László AzÜzlet.hu-nak adott, szerdán megjelent interjúban beszélt erről is. Az Országgyűlés elnöke a nemzeti konszenzus felé vezető út első és legfontosabb lépésének tartaná, ha az ellenzék hitet tenne a jelenlegi családtámogatási rendszer mellett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére