Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A progresszív szép új világból: áthelyezték a transznemű Andrét egy női börtönbe, első nap brutálisan megerőszakolta cellatársát

Békési Marcell

2020.02.21. 16:00

Janiah Monroe-t (fiúkori nevén Andre Pattersont) egyébként azután sikerült női börtönbe áthelyezni, hogy 42 év szabadságvesztésre ítélték egy kormányzati alkalmazott elleni emberölési kísérlet, valamint egy volt cellatársának meggyilkolása miatt. Úgy tűnik, nem volt jó ötlet.

Történetünk főszereplői Jane Doe, a Logan Correctional Centre illinois-i börtönének egyik női rabja, és Janiah Monroe (született Andre Patterson), az állítólagos elkövető.

Janiah Monroe-t eredetileg egy kormányzati tisztviselő meggyilkolásának kísérlete miatt ültették le 2008-ban 12 évre, azonban egy cellatársának meggyilkolása miatt további 30 évvel toldották meg a büntetését, így eredetileg 2051-ben szabadult volna.

Valószínűleg ez a 42 év magány és cölibátus járhatott az eredetileg magát férfinak valló Andre eszében, mikor hirtelen megvilágosodás következtében ráébredt, hogy ő valójában rossz kromoszómákkal született, és ébredező nőiességét nem bírja tovább egy férfi testébe zárni.

Felvette a Janiah Monroe nevet, és egy másik transznemű társával együtt beperelték Illinois államot, amiért nő létük ellenére férfiaknak szánt börtönbe kényszerítik őket.

Illinois állam nem várta meg a pert, gyorsan áthelyezték őt, 2019-ben egy női intézménybe került.

Az áldozat, Jane Doe elmondása szerint Janiah Monroe rögtön az érkezése után közeledni kezdett felé, ő azonban elutasította. Ezt az ellenállást a férfi fizikumát és nemi szervét természetesen megtartó Monroe – az áldozat saját szavai szerint – „könnyűszerrel legyűrte”, és magáévá tette a nőt.

Az áldozat rögtön jelentette az esetet az intézménynek, ahol kihallgatták,

azonban a szakértő véleménye szerint kölcsönös belegyezéssel történt az együttlét, és Jane Doe csak transzfóbiája miatt perelte be az intézményt, így kérvényét elutasították.

Arról nem szól a fáma, hogy hogy lehet valaki egyszerre transzfób, miközben konszenzuális együttlétet folytat egy transzneművel.

 

OLVASTAD MÁR?

Telefonon zaklatja az embereket Jakab Péter

Telefonon zaklatja az embereket Jakab Péter

Telefonos hívásokban magyarázkodik a Jobbik, mert nem szavazták meg a veszélyhelyzeti intézkedések meghosszabbítását – tudta meg a HírTv.

Hátráltatta a védekezést az EU járványügyi hivatalának hibás helyzetértékelése

Hátráltatta a védekezést az EU járványügyi hivatalának hibás helyzetértékelése

Másfél hónapig nem kezelte kellő komolysággal a koronavírus-járvány potenciális veszélyeit az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC), derítette ki a V4NA az EU-s intézmény kockázati jelentései alapján. Az ECDC a vírusfertőzés kockázatát még az első európai haláleset napján is „mérsékeltnek” nevezte az Európai Unió és az Egyesült Királyság lakossága számára.

A magyar lakosság közel 20 százalékát veszélyezteti a koronavírus

A koronavírus-járvány szempontjából különösen veszélyeztetettek az idősebb, 65 éves vagy annál idősebb korosztályba tartozók, akik a lakosság 19,3 százalékát képviselik Magyarországon – hívja fel a figyelmet a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) honlapján.

Európában és az Egyesült Államokban terjed leginkább a járvány

Európában és az Egyesült Államokban terjed leginkább a járvány

Európában és az Egyesült Államokban „ostromállapot„ van az új koronavírus terjedése miatt, miközben a járvány kiindulópontjának számító Vuhanban, Kínában kezdik feloldani a korlátozásokat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére