Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Netflixet már a saját transznemű alkalmazottai fenyegetik, de kinek jó ez?

Schüller Márton Imre

2021.10.14. 12:00

Tiltakozást szerveznek az egyik legnagyobb streamingplatform transznemű alkalmazottai, mert a szolgáltató nem vesz ki az oldal műsorkínálatából egy sorozatot, amely nekik nem tetszik.

 

Bár a cégnek az lenne az érdeke, hogy minél nagyobb kínálattal várhassa a szolgáltatását használókat, a saját alkalmazottai most nyomást gyakorolnak rá: a Netflix transznemű alkalmazottainak közössége demonstrációt szervez október végére, mert a műsorkínálatba bekerült Dave Chappelle The Closer című komédiasorozata. A tiltakozást a cég belső levelezőrendszerén szervezik, és egyelőre nem tudni, hogy hányan fognak felállni. A felhívásuk azonban önmagáért beszél.

A transzéletek számítanak. A transzjogok számítanak. A Netflix mint szervezet többedszerre sem mutatott törődést (...), mivel a transznemű közösséget károsító tartalmat adott ki, és nem hozott létre olyan tartalmat, amely a transznemű közösséget reprezentálja”

– írták.

Ezek után felmerül a kérdés, hogy a piaci szempontokat figyelembe véve melyik cégnek áll érdekében transzneműeket foglalkoztatni, ha azok minden olyan dolgot megpróbálnak megfúrni, amely nem a szájízük szerint való. Szerintem egyetlen értelmes munkáltatónak sem.

Lehet majd lázongani meg valamiféle neomarxista piacfelfogást propagálni a transzjogok érdekében. Azonban ha kialakul egy olyan helyzet, hogy senkinek nem kellenek transznemű alkalmazottak, mert úgy viselkednek, mint egy hiperérzékeny pc szakszervezet, amely a cancel culture aktuális trendjei miatt rendre harcba száll, azt maguknak köszönhetik.

Egyébként meg vicces, hogy az LMBTQ-lobbi ökle most a végletekig progresszív Netflixre csapott le. A forradalom felfalja saját gyermekeit.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A lengyelek, a britek és a görögök is gratuláltak Orbán Viktornak

Boris Johnson brit miniszterelnök a két ország közötti „fantasztikus kapcsolatokról” és az energiabiztonság ügyében tervezett együttműködésről, Kiriákosz Micotákisz görög kormányfő pedig az EU és a NATO keretében folytatott közös munka elmélyítéséről írt Orbán Viktornak gratuláló levelében, a magyar miniszterelnök ismételt kormányalakítása alkalmából – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden.

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Ritkán fordul elő, hogy az embargók és szankciós csomagok a kívánt hatást érik el.

A tengereken hánykolódik az orosz olaj, mert nem kell senkinek

„Mintegy 62 millió hordónyi uráli nyersolajat szállító orosz hajó várakozik a tengeren” – mutatták ki a Vortexa energiaelemző cég adatai. Az Egyesült Államok és más országok megtiltották az orosz nyersolaj és kőolajtermékek behozatalát az ukrajnai invázió miatt, mások pedig a jövőbeli szankcióktól való félelem miatt kerülik a rakományok beszerzését.

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Mindegy, hogy nyilvános közleményben elítélte-e a háborút vagy sem, meghallják, hogy „orosz” és diszkriminálnak.

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Újabb vezető politikus szólalt meg Ukrajna Európai uniós csatlakozásával kapcsolatban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére