Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A netflixes transzírónő nekiesett a fekete humoristának

888.hu

2021.10.10. 12:30

Jaclyn Moore-t, a fehér férfiból lett női írót és a Netflix Dear White People című drámájának showrunnerét a közösségi médiában épp most szedik szét, mivel nekiment egy fekete humoristának.

 

A fekete humorista bűne az volt, hogy az LMBTQ-közösségen belüli rasszizmussal kapcsolatban poénkodott, emiatt támadta meg Jaclyn Moore transzírónő.

A Dear White People írója nemcsak egy fehér transznő, hanem egy olyan személy, aki élete nagy részét azzal töltötte, hogy egy fehér ember kiváltságait élvezte. És most egy fekete férfi bojkottjára szólít fel, mert az nem enged az ő világnézetének”

– olvasható a sok tweet egyikében, amely azután érkezett, hogy Moore kijelentette, vége a Netflixszel való együttműködésének, mivel „továbbra is kirívóan és veszélyesen transzfób tartalmakat adnak ki, és profitálnak belőlük”.

Egy fehér transznő, aki a Dear White People című műsoron keresztül profitált a fekete traumából, megpróbálja elérni, hogy Dave Chappelle-t töröljék, mert felhívta a figyelmet az LMBTQ-közösségen belüli rasszizmusra? Ez érdekes”

– olvasható egy másik tweetben. „A Netflix Dear White People showrunnerét azért törölhetik, mert megpróbálta elérni, hogy valaki mást töröljenek.”

„Az emberek csak most jönnek rá, hogy a fehér liberálisok irányítják a fekete tartalmakat, mert Dave Chappelle felbosszantotta a Dear White People íróját. Várjanak, amíg rájönnek, hogy ők irányítják a fekete politikát” – írta valaki más. „Dave Chappelle eközben az utolsó pillanatban nevet, duplázik, és megvédi a kritikáját.”

„B*szd meg a Twittert. B*ssza meg az NBC News, az ABC News, az összes ilyen hülye csatorna. Nem beszélek velük. Hozzátok beszélek. Ez a való élet” – mondta a humorista csütörtökön a Los Angeles-i Hollywood Bowlban, ahol állítólag ovációban részesült.

Ha ez az, amit az eltörléskultúra jelent, akkor imádom”

– írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére