Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A moszuli érsek jobban aggódik Európáért, mint Irakért

888.hu

2020.10.22. 19:24

Najeeb Moussa Michaeel, moszuli érsek lesújtó képet festett Európáról.

Najeeb Moussa Michaeel a European Post című portáknak kijelentette: Európa a modern világ beteg gyermekévé válik, mert eltávolodik hitétől, kulturális és vallási gyökereitől. Véleménye szerint Európa elfordul az Egyháztól és az örökségétől, így „beleszeret” a legrosszabb fundamentalista, laza vagy individualista ideológiákba.

Ez hatalmas fájdalom azok számára, akik szeretik Európát. Olyan fájdalom, amelyet csak az oktatás, kultúra, a tudás és a szekularizmus hamis jövőképének elhagyása tud enyhíteni

– jelentette ki.

A katolikus érsek szólt arról is, hogy a kereszténységet feladó Európa tökéletes célpontja a radikális iszlámnak, ugyanis elhagyta kultúrájának lelkét, és ezt a vákuumot valamivel be kell tölteni.

Az iszlamizmus kitölti az ürességet. Keleten gyakran irigykedő szemmel nézünk Európára, de mi megtartottuk az értékeket: a család védelmét és támogatását, az élő hitet, a büszkeséget identitásunkban és gyökereinkben. Ezek lassan eltűnnek Európából

– fogalmazott.

Najeeb Moussa Michaeel kijelentette:

jobban aggódik Európáért, mint Irakért.

Iraqi archbishop Najeeb Michaeel Moussa during a Press Conference together with members of the European parliament in Brussels,Belgium on 6 October 2020.Najeeb Moussa Michaeel is one of the 4 candidates for the coveted recognition by the EU Parliaments Sakharov prize. During the rise of the Islamic State, he saved hundreds of centuries-old manuscripts and documents. Jonathan Raa / Nurphoto (Photo by Jonathan Raa/NurPhoto)

Az érsek beszélt a migrációról is. Elmondása szerint rövidlátónak kell lenni ahhoz, hogy ne vegyük észre, hogy Európa naivan kezeli a terrorizmust és az ellenőrizetlen és felügyelet nélküli bevándorlást.

Nem mindenki jön azért, hogy szeressen titeket, vagy hogy szolgálja a befogadó országát. Ha nem ellenőrzik és nem küzdenek a bűnözők és azok ellen, akik megtagadják egy ország értékeit és az emberi jogokat, azok a saját törvényeiket szerint járnak majd el, és elveszik az adott ország életmódját, kultúráját, békéjét

– figyelmeztetett Najeeb Moussa Michaeel.

Az érsek szólt arról is, hogy Európa-szerte halnak meg emberek, akik a terjeszkedő iszlamista ideológia áldozataivá válnak.

Európa, ébredj fel!

– zárta az interjút az érsek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére