Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Monty Python sztárja szerint a woke katasztrofális hatással van a komédia világára

888.hu

2022.07.22. 12:20

John Cleese sincs elragadtatva a liberálisok véleményterrorjától.

 

John Cleese, a Monty Python színésze ismét pusztító erőnek nevezte a woke ideológiát, mondván, hogy az „katasztrofális hatással” van a komédiára, és a művészi kreativitás ellensége.

Nem meglepő, hogy a komikus megszólal az ügyben, hiszen ha mondjuk a Monty Python Repülő cirkuszát nézzük, a poénok felét már nem lehetne ma úgy leadni, hogy valami libbant ne sipákoljon.

Cleese a FOX Newsnak adott interjút, melyből kiderült, hogy szakmabeliként lesújtó véleménye van a humoristák világát tönkretevő woke ideológiáról.

 

Mi sem mutatja jobban, hogy mennyire borúsnak látja a helyzetet, hogy arra a kérdésre, hogy elég szabadnak látja-e a humoristákat 2022-ben ahhoz, hogy humorosak tudjanak lenni, az volt a válasza, hogy nem.

Arról is beszélt, hogy szerinte a mostani műsorok túlpolitizáltak. (Ami egyébként tök logikus még külső szemlélőknek is, hogy nagy mennyiségben azért unalmassá, vagy erőltetetté teszi az egész műfajt.)

Az interjú talán egyik legmeglepőbb pillanata az volt, mikor Clesset-t megkérdezték, hogy mi volt az utolsó tényleg jó vígjáték, amit látott. Ő két, még a nyolcvanas években készült Steve Martin filmet jelölt meg.

Cleese-nek van egyébként egy angol kollégája, Rowan Atkinson (Mr. Beanként lehet ismerős többek számára), aki nemrég szintén felszólalt egy interjúban a woke ellen.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére