Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Melleltávolítási kérelmének elutasítása miatt perel a transznemű gyilkos

888.hu

2021.08.26. 13:40

A gyilkosságért első fokon elítélt bűnöző beperelte a virginiai büntetés-végrehajtás vezetését, mert elutasították a melleltávolítási kérelmét.

Jason Yoakam, egy transznemű személy, akit gyilkosságért ítéltek el Virginiában, feljelentést tett a virginiai büntetés-végrehajtási hatóság (VADOC) ellen,

mert megtagadták tőle a melleltávolító műtétet és a nemi diszfóriával kapcsolatos egyéb kezeléseket

– írta meg a The Blaze.

Az értesülések szerint az elítélt azt állítja, hogy már fiatalkorában „fiúnak látta magát, és nem tudta megérteni, miért látják őt lánynak”.

A gyilkosságért első fokon elítélt Yoakam azt állítja, hogy amit ő kér, az nem más, mint a tisztességes bánásmód, és hogy ugyanolyan színvonalú egészségügyi ellátásban részesüljön, mint más fogvatartottak. Állítása szerint

traumatizáló, elszigetelő és megbélyegző volt, hogy megtagadták az egészségügyi szolgálattól a nemi diszfória kezelését”.

Az elítélt, amíg nem kap engedélyt a műtétre, hormonterápián vesz részt, és „kötőanyagot” hord, amely felsérti a testét, emiatt pedig fertőzéseknek van kitéve – írja egy baloldali lap. Hiszen tudjuk jól, az elítélt semmiről sem tehet, csak rosszkor volt rossz helyen, ezért ölt meg valakit, és minden egészségügyi és lelki segítség jár neki, hogy teljes testi és lelki nyugalomban tudjon élni a börtönben.

A büntetés-végrehajtási hatóság ellen benyújtott kereset szerint

„a vádlottak tudták, hogy Yoakam mellkasműtétének megtagadása komoly kockázatot jelent számára, beleértve a depressziót, a szorongást, a mentális károsodást, a fizikai önsértést és az öngyilkosságot, valamint az állapota romlásával járó jövőbeni károkat.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére