Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„A lányoknak lányokkal kell versenyezniük!” Törvénybe iktatták a transz-sportolókat tiltó törvényt

888.hu

2022.03.31. 21:20

Kevin Stitt oklahomai kormányzó szerdán aláírta azt a törvényjavaslatot, amely megakadályozza, hogy transznemű nők lányokkal versenyezzenek női sportcsapatokban.

 

Több mint egy tucat fiatal női sportoló, köztük 14 éves lánya, Piper társaságában Stitt aláírta a „Női sport megmentése” elnevezésű intézkedést.

Ez a törvényjavaslat nekünk Oklahomában a józan észt jelenti.”

– mondta Stitt, az első ciklusát töltő republikánus kormányzó, aki az újraválasztására készül.

 

Ami a sportot és az atlétikát illeti, a lányoknak lányokkal kell versenyezniük. A fiúknak pedig fiúkkal. És legyünk nagyon világosak: ez a törvényjavaslat csak erről szól.”

 

A kormányzó aláírásával azonnal hatályba lépett a törvényjavaslat, amely a republikánusok vezette képviselőházban és a szenátuson többnyire pártvonalon ment át. A törvény a női sportcsapatokra vonatkozik mind a középiskolákban, mind az egyetemeken.

Az új törvényt a polgárjogi csoportok azonnal megtámadták.

 

Stitt kormányzó egyértelmű üzenetet küldött Oklahoma sérülékeny transznemű fiataljainak, hogy nem látják őket szívesen és nem fogadják el államunkban.”

– mondta Tamya Cox-Toure, az Amerikai Polgárjogi Unió oklahomai vezetője.

A szoba előtt, ahol Stitt aláírta a törvényt, a 26 éves transznemű Cara Kleber egy táblát tartott a kezében, amelyen ez állt: „Milyen érzés megfélemlíteni a gyerekeket, akiknek támogatásra van szükségük?”

 

Azt ugyan nem közölte, hogy hol lát megfélemlítést egy egyenlő esélyeket biztosító törvényben, de nyilatkozott a gender-lobbista:

 

„Nem fogják visszatartani a transz-gyerekeket a sportolástól, a szórakozástól vagy az életük élésétől.” – mondta Kleber.
„Amit tenni fognak ezzel a törvényjavaslattal, az az, hogy elmondják nekik, hogy nem hívják meg őket a többiek közé, hogy nem egyenlők, nem szeretik őket, és nem törődnek velük.”

 

Látható tehát, hogy a „transzneműek” nincsenek tisztában a jogtalanul szerzett előnyükkel a különböző sportversenyeken és magasról tesznek a sportszerűségre is.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán jogász, szociológus, kőbaloldali gyurcsányista értelmiségi hatalom iránti tehetetlen kapálózását az ember örömmel hallgatja.

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

Nekünk magyaroknak szükségünk van a hazánkra, mert a haza véd meg bennünket minden bajtól és veszélytől – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a budai Várban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) tisztavatási ünnepségén.

Brüsszel további egymilliárd eurós pénzügyi támogatást javasol Ukrajna számára

Az Európai Bizottság pénteken javaslatot tett egy új, egymilliárd eurós makroszintű európai uniós pénzügyi támogatásra (MFA) Ukrajna számára – tájékoztatott a brüsszeli testület sajtóközleményben pénteken.

„Szemétkedik” a republikánusokkal a legnagyobb e-mail szolgáltató

Az amerikai Republikánus Országos Bizottság (RNC) – a republikánus párt – szerint a Google szándékosan spamként, azaz levélszemétként kezelte az adományozóiknak kiküldött hírleveleiket a Gmail rendszerében, s ezzel az elmúlt hónapokban jelentősen szabotálta adománygyűjtő kampányaik sikerességét – jelentette az Axios nevű amerikai baloldali hírportál.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére