Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kaliforniai boltok gendersemleges polcokon helyezik el a gyermekjátékokat

888.hu

2021.09.05. 20:55

A szenátus elfogadott egy törvényjavaslatot, amely szerint az üzletekben a gyerekeknek szóló termékeket gendersemlegesen kell elhelyezni.

 

Úgy tűnik, nincs fontosabb dolga a kaliforniai törvényhozásnak, mint hogy arról fogadjon el törvényjavaslatot, hogy az üzletek gendersemlegesen helyezzék el a játékokat polcaikon – hívja fel rá a figyelmet a Not the Bee.

A törvényjavaslat szerint – amit most elfogadott a szenátus – az ötszáz főnél több főt foglalkoztató üzleteknek

kötelező lesz az egyes gyermektermékek nemsemleges elhelyezése a boltok polcain.

A törvényjavaslat nem tiltja meg az áruházakban a hagyományos fiú- és lányszekciókat, de megköveteli a kereskedőktől, hogy nemi szempontból semleges részleg is legyen az üzletben, „észszerű választékkal”, függetlenül attól, hogy az adott termékeket eredetileg fiúknak vagy lányoknak szánták-e. A törvényjavaslat egyébként csak a játékokra és kiegészítőkre (pl. kozmetikumok) vonatkozik, a ruhákra nem – írja a V4NA hírügynökség.

A törvényjavaslat beterjesztője az egyébként gyermektelen, homoszexuális Evan Low demokrata képviselő.

Melissa Melendez republikánus szenátor a törvényjavaslat ellen szavazott. Mint mondta, ő inkább azt javasolja, hogy „hagyjuk meg a szülőket szülőknek”.

Hozzátette, hogy a javaslat beterjesztőjével ellentétben neki öt gyermeke van, és szerinte nagyon kényelmes a szülők számára, hogy az üzletekben nemek és korcsoportok szerint vannak elhelyezve a játékok és más termékek. Mint fogalmazott: „Nem hiszem, hogy a szülőknek szükségük van arra, hogy a kormány közbelépjen, és megmondja nekik, hogyan vásároljanak gyermekeiknek.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Magyarországra is megérkezett a kőolaj a Barátság vezetéken

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka óta folyamatosan érkezik kőolaj Magyarországra is a Barátság kőolajvezetéken, miután a Mol átvállalta az orosz fél által fizetendő tranzitdíjat. A belföldi ellátás a néhány napos szünet ellenére nem volt veszélyben, hiszen Magyarország több hétre elegendő tartalékkal rendelkezik – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) csütörtökön az MTI-vel.

Kijev félelme a téltől

Kijev félelme a téltől

A zaporizzsjai atomerőmű elfoglalása után nő a félelem Ukrajnában, hogy a fűtési infrastruktúrájuk komplett orosz kézre kerül vagy megsemmisül. Zelenszkij kormányának most az lenne a legjobb, ha a tél beköszönte előtt vége lehetne a háborúnak, ők ezt egy ukrán győzelemmel képzelik el.

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Egész egyszerűen lekapcsolják az áramot és annyi, négy nap sötétség.

Még a tél és a hideg beállta előtt semmisítenék meg az oroszok harci kedvét az ukránok

Attól tartanak, hogyha tovább húzódik a háború, akkor Oroszország tönkre teszi az ország fűtési és energetikai infrastruktúráját.

Megérkezett az első cseppfolyósított földgáz-szállítmány Magyarországra

Megérkezett az első cseppfolyósított földgáz (LNG) szállítmány a horvát import terminálból Magyarországra, így új szállítási móddal és útvonallal bővült a hazai gázellátási lánc, amely jelenleg elsősorban közlekedési célokat szolgál; rövidesen megnyílhat az út az ipari felhasználás előtt is – közölte az ARELGAS Kft. az MTI-vel szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére