Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kaliforniai boltok gendersemleges polcokon helyezik el a gyermekjátékokat

888.hu

2021.09.05. 20:55

A szenátus elfogadott egy törvényjavaslatot, amely szerint az üzletekben a gyerekeknek szóló termékeket gendersemlegesen kell elhelyezni.

 

Úgy tűnik, nincs fontosabb dolga a kaliforniai törvényhozásnak, mint hogy arról fogadjon el törvényjavaslatot, hogy az üzletek gendersemlegesen helyezzék el a játékokat polcaikon – hívja fel rá a figyelmet a Not the Bee.

A törvényjavaslat szerint – amit most elfogadott a szenátus – az ötszáz főnél több főt foglalkoztató üzleteknek

kötelező lesz az egyes gyermektermékek nemsemleges elhelyezése a boltok polcain.

A törvényjavaslat nem tiltja meg az áruházakban a hagyományos fiú- és lányszekciókat, de megköveteli a kereskedőktől, hogy nemi szempontból semleges részleg is legyen az üzletben, „észszerű választékkal”, függetlenül attól, hogy az adott termékeket eredetileg fiúknak vagy lányoknak szánták-e. A törvényjavaslat egyébként csak a játékokra és kiegészítőkre (pl. kozmetikumok) vonatkozik, a ruhákra nem – írja a V4NA hírügynökség.

A törvényjavaslat beterjesztője az egyébként gyermektelen, homoszexuális Evan Low demokrata képviselő.

Melissa Melendez republikánus szenátor a törvényjavaslat ellen szavazott. Mint mondta, ő inkább azt javasolja, hogy „hagyjuk meg a szülőket szülőknek”.

Hozzátette, hogy a javaslat beterjesztőjével ellentétben neki öt gyermeke van, és szerinte nagyon kényelmes a szülők számára, hogy az üzletekben nemek és korcsoportok szerint vannak elhelyezve a játékok és más termékek. Mint fogalmazott: „Nem hiszem, hogy a szülőknek szükségük van arra, hogy a kormány közbelépjen, és megmondja nekik, hogyan vásároljanak gyermekeiknek.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Olajozottan megy a felvételi

Olajozottan megy a felvételi

Azt írja az újság, hogy félmillió forint segít átlendülni a felvételi vizsga okozta nehézségeken.

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Magyarország mindent meg fog tenni a béke érdekében, és nem fog belesodródni a háborúba – mondta Orbán Viktor kormányfő péntek reggeli szokásos rádióinterjújában. A miniszterelnök szerint az infláció egy közellenség, le kell törni az inflációt, majd azt mondta: úgy számol, hogy február-március körül csökkenni fog az infláció, decemberre pedig egy számjegyű lesz.

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Skócia áthelyez egy nemi erőszak miatt bebörtönzött transznemű elítéltet egy női börtönből, miután politikusok, aktivisták és jogászok is aggodalmukat fejezték ki a többi fogoly biztonsága miatt – közölte Nicola Sturgeon skót miniszterelnök csütörtökön.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére