Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A haladók szerint a pedofilok nem tehetnek róla, hogy a gyermekeket szeretik

888.hu

2022.01.12. 17:40

Vannak gondok...

 

Alia Dastagir cikkében azt írta: a pedofília „a leginkább félreértett” szexuális orientáció, az emberek gyakran a gyermekbántalmazás szinonimájaként használják.

Az Amerikai Pszichiátriai Társaság: Mentális zavarok diagnosztikai és statisztikai kézikönyvének definíciója szerint a pedofília egy „visszatértő, intenzív, szexuálisan izgató fantázia, amely magában foglalja a pubertáskorúakkal folytatott szexuális tevékenységet is”.

Egyes tudósok szerint a pedofília már az anyaméhben megjelenik, ez azt jelenti, hogy a pedofilok nem tudják kontrollálni a vonzalmukat.

A bizonyítékok arra utalnak, hogy ez veleszületett, neurológiai eredetű betegség”

– mondta James Cantor klinikai pszichológus.

Michael Seto, a kanadai Royal Ottawa Health Care Group kutatási igazgatója szintén azt nyilatkozta, hogy a pedofília „nem olyasmi, amit az emberek választhatnak”.

A cikk nem idézett egyetlen egy pszichológust, vagy igazságügyi kutatót sem, aki másként vélekedne a pedofíliáról. Nem tért ki rá, hogy más szakemberek ezt súlyos mentális rendellenességnek, s nem szexuális irányultságnak minősítenék. A gyermekek jóléte és védelme helyett az írás inkább azt hangsúlyozza, hogy lehetővé kéne tenni a pedofilok számára, hogy

nyíltan élhessenek a társadalmi kiközösítéstől való félelem nélkül.

A USA Today cikke számos negatív visszhangot kapott a közösségi médiában:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az EU véglegesítette az orosz finomított kőolajtermékek vasárnaptól érvényes árplafonját

Véglegesen jóváhagyta az Európai Unió Tanácsa szombaton az Oroszországból származó vagy onnan exportált finomított kőolajtermékek árplafonjáról szóló megállapodást, amely február 5-én, vasárnap lép érvénybe.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére