Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A fehérek nem regisztrálhatnak a dél-afrikai kormány álláskeresõ weboldalán

Forisek Ádám

2018.11.07. 11:18

A kormányzati weboldalt a legalább hat hónapja munkanélküli fiatalok számára tartják fent. Ám kizárólag a feketék regisztrálhatják magukat.

Tovább folytatódik a fehérek elleni nyílt diszkrimináció Dél-Afrikában.

Mint nevéből is kikövetkeztethető, a dél-afrikai Youth Employment Service egy kormányzati pénzből támogatott program, amely a fiatalkorúak foglalkoztatását tűzte ki feladatául. A kezdeményezés legfőbb célja, hogy az országban uralkodó szegénységet és "egyenlőtlenséget" az elkövetkezendő tizenkét évben megszüntesse.

A programba a legalább hat hónapja munkanélküli, 18 és 34 közötti dél-afrikaiakat várják. A fehér embereket azonban teljesen kizárták a regisztrációból.

Mindezt az a rasszista kormányzati intézkedés – Black Economic Empowerment (BEE) – teszi lehetővé, amely "egyenlőtlenségekre" hivatkozva gazdasági előnyökhöz kívánja juttatni a feketéket és egyéb színes bőrűeket az országban, a fehérek teljes mértékű diszkriminálásával. Azt már mondani sem kell, hogy a fehérellenes program Cyril Ramaphosa elnök nyílt támogatását is élvezi.

A szakszervezetek tiltakoznak a rasszista kirekesztés ellen, mindhiába.

Sorosék követendő példaként tekintenek a fehérgyűlölő Dél-Afrikára

Soros György és fia, Alexander együtt parolázott Cyril Ramaphosával, Dél-Afrika elnökével, aki az elmúlt hónapokban több, nyíltan rasszist...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére