Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A fehérek elleni uszítás már szinte a tananyag része a philadelphiai iskolákban

888.hu

2021.02.19. 11:00

A philadelphiai iskolák egyfajta radikális agymosó központtá váltak – számolt be a Newsmax televíziónak a Discovery Institute nevű keresztény-konzervatív kutatóintézet igazgatója.
„A rasszizmus elítélésére való nevelés fontos, mert a rasszizmus országunk alapjaiban gyökerezik. Az Egyesült Államok telepesek gyarmata, amely a fehér felsőbbrendűségre és a kapitalizmusra épült. Ez egy olyan rendszer, amely a fehéreket mindenki elé helyezi, életüket többre becsüli másokénál” – ez az üzenete a philadelphiai tanárok szakszervezetének, és lassan ezek a gondolatok válnak az általános narratívává az amerikai iskolákban. Az oktatási intézmények liberális vezetői legalábbis mindent megtesznek ennek érdekében – olvasható a Hír TV oldalán.

„A philadelphiai iskolák egyfajta radikális agymosó központtá váltak.

Egy tanár az ötödik osztályosokat arra kényszerítette, hogy a fekete kommunizmusról tanuljanak, azt ünnepeljék, majd az előadóterembe vitte őket, hogy ott játsszanak el egy »fekete hatalom« elnevezésű tüntetést,

majd szimulálják, ahogy kiszabadítanák Angela Davist a börtönből, ahol a színes bőrű nőt gyilkosság vádjával tartották fogva” – mondta el Christopher Rufo, a Discovery Institute’s Center igazgatója.

Ahogy arra a Newsmax műsorvezetője is rámutat, Angela Davis az amerikai történelem egyik meghatározó szereplője. A kommunista párt politikai aktivistája 1970-ben részt vett egy öt áldozatot követelő fegyveres börtönszabadítási kísérletben, majd sokáig bujkált a törvény elől. Felkerült a Központi Nyomozóiroda által leginkább keresett tíz bűnöző listájára, elfogása után pedig három főbenjáró bűncselekményben is vétkesnek találta a bíróság. Egy évig volt börtönben, majd minden vád alól felmentették – írja a Hír TV.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az EU véglegesítette az orosz finomított kőolajtermékek vasárnaptól érvényes árplafonját

Véglegesen jóváhagyta az Európai Unió Tanácsa szombaton az Oroszországból származó vagy onnan exportált finomított kőolajtermékek árplafonjáról szóló megállapodást, amely február 5-én, vasárnap lép érvénybe.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére