Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A fehér felsőbbrendűséget vádolja a sorozat sikertelenségéért a feminista Mikulás

888.hu

2021.12.03. 21:00

Azért nem nézik az emberek a Mikulásról szóló felnőttrajzfilmet, mert felsőbbrendű fehérnek tartják magukat – állítja a mese főszereplője. 

 

A Santa Inc. című sorozat egy női manóról szól, aki azon dolgozik, hogy a Mikulás utódja legyen. A sorozat felnőtteknek szól, durva viccekkel és humorral operál, de a nézőknek nem igazán jön be.

Seth Rogen, a mese főszereplője a Twitteren akadt ki, és fehér felsőbbrendűséggel vádolta azokat, akik rossz minősítést adtak a Santa Inc. című karácsonyi témájú sorozatnak.

Tényleg több tízezer felsőbbrendű fehért bosszantottunk fel az új sorozatunkkal, a Santa Inc.-kel, amely már elérhető a HBO Maxon!”

 

„A Mikulás szerepe eddig leginkább a fehér férfiak játéka volt” – mondta az egyik színész a sorozat előzetesében.

A Rotten Tomatoeson a sorozat mindössze egy százalékot ért el a nézők körében, az IMDB-n a 10-ből mindössze 1,1 pontot kapott. A kommenteket letiltották az előzetes YouTube-oldalán, bár egyesek a tetszésnyilvánítások elképesztő arányát fedezték fel – írta meg a The Post Millenial.

 

Rogen Twitter-bejegyzését követően a felhasználók megkérdőjelezték a következtetését, mondván, hogy a sorozat talán nem is olyan jó, amilyennek ő gondolja.

Néhányan a Santa Inc. feminista cselekményét a Szellemirtók rebootjához hasonlították, amelyben nők játsszák a főszerepeket.

Ez a film sem igazán nyerte el a nézők tetszését, a Rotten Tomatoeson több mint 100 ezer szavazat alapján mindössze 49 százalékot ért el.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére