Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A fehér felsőbbrendűség nem vész el, csak átalakul

888.hu

2021.09.08. 09:00

Az író és producer John Blake elemzést írt a CNN-nek a fehér felsőbbrendűség jövőjéről, ami szerinte az idők során, az energiához hasonlóan, nem vész el, csak átalakul.

 

John Blake elemzésének kezdetén megcáfol egy politikai mítoszt, amely szerint amint a fehérek nem lesznek többségben az Egyesült Államokban, a rasszizmus eltűnik. Az afroamerikai férfi úgy véli, a fehér felsőbbrendűség alkalmazkodóképesebb annál, mint hogy csak úgy eltűnjön, illetve kétségbe vonja azt az elképzelést, miszerint a faji sokszínűség nagyobb faji egyenlőséget jelent.

Továbbá a faji sokszínűség álcázásként is funkcionálhat, elrejtve a fehér felsőbbrendűség legerősebb formáit, így a faji egyenlőtlenség továbbra is megmarad, csak „barnulni” fog

– írta meg a V4NA. Az elemzés írója kifejtette, hogy leginkább a latinókon fog múlni a fehérek jövője, mivel egyre több amerikai latinó nyilatkozza azt a népszámlálások során, hogy fehér.

Az adatok szerint az Egyesült Államokban a fehérek hosszú távon is többségi kisebbség lesznek, illetve ha a spanyol ajkú amerikaiak továbbra is óriási mértékben titulálják magukat fehérnek, akkor a fehér nemzetiség sokkal tovább maradhat többségben.

A latin identitás elhalványulása is egy számokban mérhető folyamat, egy tanulmány szerint az egymást követő generációkban egyre inkább elhalványul a spanyol identitás, és a helyére a fehér lép.

Így történhet meg, hogy a latinók nagy része fehérnek fogja titulálni magát a jövőben, többek között azért is, mert így – a tanulmány szerint – társadalmi-gazdasági előnyökre tehet szert.

 

John Blake a valódi faji fejlődésről is ír, ami szerint ugyan előbb vagy utóbb elképzelhető, hogy az Egyesült Államokban megszűnnek a faji különbségek, de a fehér felsőbbrendűség továbbra is uralkodni fog, egészen addig, amíg el nem kezdjük lebontani a faji hierarchiát, ami a fehérséget egy exkluzív klubbá teszi.

Ez radikális változást igényel, ami magába foglalná az állami iskolák átalakítását, és fel kellene számolni az igazságszolgáltatási rendszerbe ágyazott rendszerszintű rasszizmust. Ez történhet úgy is, hogy a jövőben igazságosabban osztjuk el a hatalmat és az azzal járó erőforrásokat.”

Végül pedig a szerző szerint el kell vetni a modern faji fogalmakat és azt a biológiai fikciót, hogy valakit fekete, fehér vagy ázsiai embernek lehet titulálni. Mégpedig azért szükséges ezt megtenni, mert a modern faj fogalmát túl sokáig használták a rabszolgaság intézménye és a kizsákmányolás támogatására.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Köthet-e paktumot Sorossal Márki-Zay migrációügyben, ahogy a kanadai kormányfő tette?

Köthet-e paktumot Sorossal Márki-Zay migrációügyben, ahogy a kanadai kormányfő tette?

Hódmezővásárhely polgármestere kanadai mintára telepítené be a migránsokat Magyarországra. De miért épp Kanadát veszi alapul a baloldal legújabb üdvöskéje? Ha kicsit a dolgok mögé nézünk, kiderül, hogy Justin Trudeau kanadai miniszterelnök migrációügyben paktumot kötött többek között Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns Nyílt Társadalom Alapítványával.

A Facebook szándékosan cenzúrázza a konzervatív-jobboldali hírportálokat

A Facebook szándékosan cenzúrázza a konzervatív-jobboldali hírportálokat

A vállalat a 2016-os választások után két olyan eszközt is használt, amely aránytalanul nagy kárt okozott a konzervatív kiadóknak. A The Journal prezentálta a Facebook belső kutatását, amely szerint ha mindkét eszközt eltávolítanák, akkor a Breitbart News forgalma 20 százalékkal, a Washington Timesé 18 százalékkal, a Western Journalé 16 százalékkal, az Epoch Timesé pedig 11 százalékkal nőne. Végül a Facebook az egyik eszközt eltávolította, míg a másikat megtartotta, azonban nem világos, hogy melyiknek volt nagyobb hatása a forgalomra.

Kilépett a DC-től, mert elege lett a woke-kultúrából

A DC Comics munkatársa kilépett a cégtől, mivel elege van abból, hogy a képregények a felvilágosult baloldal narratíváját képviselik.

Orbán Viktor: Egymásra számíthatunk!

A miniszterelnök a Facebook-oldalán osztott meg képeket.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére