Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A dánok visszaküldenék Damaszkuszba a migránsokat

888.hu

2021.04.16. 16:20

Mette Frederiksen dán miniszterelnök annak kapcsán nyilatkozott, hogy több száz menekültet fognak visszaküldeni a nemrégiben biztonságosnak minősített Damaszkusz környéki területekre.

 

A terv szerint több száz szír menekült tartózkodási engedélyét vonják vissza a következő hónapokban Dániában. Ennek oka, hogy az ország Damaszkuszt és annak környékét nemrég biztonságosnak minősítette, így sokan hazatérhetnek.

Mette Frederiksen a következőképpen nyilatkozott erről:

Ha menekült vagy, az azt jelenti, hogy védelemre van szükséged. Amikor ez a szükség megszűnik, mert már személyesen nem üldöznek, akkor megszűnnek azok az okok is, amelyek a védelem feltételei. Ekkor vissza kell térned az saját országodba.”

 

Később hozzátette, hogy

azok a menekültek, akik Dániában szakmai képzettséget szereztek, újra tudják majd építeni az országukat. Kezdettől ennek kellett volna lennie a dán menekültpolitika alapjának.”

Jelenleg 8900 munkanélküli migráns van Dániában, akik körülbelül öt éve élnek a dán szociális rendszer segélyeiből.

Ezzel kapcsolatban Mattias Tesfaye menekültekért és integrációért felelős miniszter a következőket mondta:

Sokkal őszintébbnek és közvetlenebbnek kellene lennünk. Rengeteg menekült él már nagyon hosszú ideje segélyekből, úgyhogy igazából sohasem sikerült a társadalom részévé válniuk. Talán mindenkinek az lenne a legjobb, ha ők visszatérnének a saját országukba.”

Tesfaye később azt is elmondta, hogy azoknak, akik mára munkába álltak, és adófizetőkké váltak, nem ragaszkodnak a hazatéréséhez.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére