Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A családos anya az új fehér férfi

Horváth Zsófia

2019.04.07. 16:00

Eljött a családanyák felszabadításának ideje.

Van az a típusú ember, aki szilárdan hisz a világbékében, aki szerint csak egy kis odafigyelés kellene és a klímaváltozás problémája megoldódna, de amúgy meg mindenki élje csak úgy az életét, ahogy neki éppen jó, mert ő az elfogadás maga. Női és férfi változata is létezik, talán már mindenki találkozott ilyen emberrel, elment mellette az utcán és megnézte, mert általában feltűnő jelenség. Na, ők szoktak általában vérben forgó szemekkel fröcsögni, ha nekik nem tetsző véleményt fogalmaz meg a másik. Õk azok, akik szerint a náluk sikeresebbek csak azért érvényesülnek, mert „előjogaik” vannak, ezért céljuk is, hogy ezeket az „előjogokat” elvegyék kiszemelt ellenségeiktől. Magyarán kirekesszék őket a kifacsart logikájukra hivatkozva, miközben magukat helyezik áldozati szerepbe.

Eddig fő ellenségük a fehér európai férfi volt, ahol tudtak, ott szembementek velük. A fehér európai férfi privilégiumaira vezettek vissza minden egyenlőtlenséget a világban. A fehér európai (és keresztény) férfi tehetett arról, hogy kirekesztették az afroamerikaiakat, hogy a nők kevesebbet kerestek, hogy nincs színes bőrű a nagy filozófusok, feltalálók között. Ezért irtották a fehér férfi filozófusokat az egyetemi könyvtárakból, ahogy az utcatáblákról is, mert túl sok volt belőlük. Szerintük túl sok fehér férfi katolikus tanár van, és ők azok, akik alkotmányba foglalták a fehérellenes rasszizmust. Amikor pedig nem találtak fogást valakin, csak megvádolták szexuális erőszak elkövetésével. Most viszont új célpontot szemeltek ki:

Az új fehér férfi a családos anya lett.

Minden nőnek szíve joga eldönteni, hogy akar-e szülni vagy sem. Legalábbis egy normális, józan észre épülő világban ez így működik. Milyen különös, hogy ezek a bizonyos fentebb említett emberek és az általuk kritizált magyar kormány is ezt vallja magáénak. Csak míg előbbi az elmélet és a szavak szintjén teszi ezt, utóbbi a gyakorlatban is ezt mutatja.

A családalapítás nem várt nehézségekkel is járhat, az államnak pedig megvannak a (főleg anyagi) lehetőségei, hogy segítsék a szülőket. Itthon most ez történik: a babaváró támogatás eddig soha nem tapasztalt és Európában is egyedülállónak számító támogatást ad a friss házasoknak. Ezzel nem köteleznek senkit szülésre, de aki gyereket vállalna, annak segítenek. És ez nagyon nem tetszik azoknak a bizonyos típusú embereknek. Ezért úgy cselekednek, ahogy tudnak: rombolnak. Eddigi ellenségük mellé tehát felírtak a listára egy újat, a családanyát és most ellenük indítottak hadjáratot.

Ezt látjuk, amikor tenyészprogramról vagy Fidesz-babákról beszélnek. Megpróbálják bemocskolni azokat a nőket, akik gyereket vállalnak és ehhez az államtól igénybe vehető segítséggel élnek.

Most a családos anyákat állítják be úgy, mintha előjogok illetnék meg őket, ahogy tették azt korábban a fehér férfiakkal.

A céljuk a családanyák leértékelése. Úgy látszik, eljött a családanyák felszabadításának ideje.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Tudtad-e, hogy: A munkafüggő éppúgy szétverheti a családját, mint egy alkoholista

Tudtad-e, hogy: A munkafüggő éppúgy szétverheti a családját, mint egy alkoholista

Aki viszont élt már együtt alkoholistával, százszor inkább egy munkafüggőt választana.

Szegeden is összeállt a horrorkoalíció: a teljes ellenzék Botka Lászlót támogatja

Szegeden is összeállt a horrorkoalíció: a teljes ellenzék Botka Lászlót támogatja

A Momentum, a DK, a Jobbik, az LMP és a Párbeszéd is felsorakozott az MSZP-s polgármester mögött.

Újabb színmagyar falut büntettek meg a románok, amiért magyarul jelenik meg a helyi közlöny

A román hatóságok azért marasztalták el a magyar községet, mert a lakóikat az anyanyelvükön tájékoztatták.

Lemondott Giuseppe Conte olasz miniszterelnök

Lemondott Giuseppe Conte olasz miniszterelnök

A kormányfő kedden a parlamentben jelentette be, hogy felajánlja a lemondását, amit azzal indokolt, hogy nem tud együtt dolgozni a Matteo Salvini vezettte kisebbik kormánypárttal.

A németek döntő többsége nem támogatja az orosz szankciókat

Egy friss felmérés szerint a német lakosság alig negyede támogatja csupán az Oroszország ellen az ukrajnai válságban játszott szerepe miatt elrendelt európai uniós (EU-) szankciókat.

Államalapításunk ünnepére: Szent István ércnél maradandóbb, kíméletlen intelmei Európa számára

Államalapításunk ünnepére: Szent István ércnél maradandóbb, kíméletlen intelmei Európa számára

Hisszük, hogy velünk az Isten, és hisszük, hogy velünk cselekszik az olthatatlan hazaszeretet, amely szilárd hittel oltalmazva segít megvédeni a Hazát!

Hatalmas libsi pofára esés: ezt mondta Merkel az EU-s pénzeink felhasználásáról

Hatalmas libsi pofára esés: ezt mondta Merkel az EU-s pénzeink felhasználásáról

Hírhamisításból ismét jelesre vizsgáztak liberális honfitársaink.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére