Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A CNN szerint nincs ijesztőbb, mint egy dühös fehér ember

888.hu

2021.11.23. 07:00

Miután a bíróság felmentette azt a tinédzsert, aki önvédelemből lelőtt három erőszakos BLM-tüntetőt, a CNN cikkében kijelentette, hogy „nincs félelmetesebb dolog a mai Amerikában, mint egy dühös fehér ember”.

 

A CNN a felmentett 18 éves Kyle Rittenhouse-t lényegében egy kalap alá vette az olyan férfiakkal, mint Jacob Chansley, más néven a „QAnon-sámán” és a fehér fajgyűlölők, akik részt vettek a charlottesville-i „Unite the Right” gyűlésen.

John Blake, akinek a véleménycikkével vezette fel a CNN saját írását, elismerte, hogy „a fehér férfiak túlnyomó része nem jelent veszélyt a társadalomra”, és a számos baloldali férfira hivatkozott, akikre „könnygázt fújtak, és gumilövedékekkel dacoltak, miközben a tüntetőkkel együtt vonultak a George Floyd meggyilkolása miatti tavalyi tüntetéseken”.

Blake azt állította, eljött az az idő, hogy egy bizonyos karaktert bíróság elé állítsanak: „a fehér férfiasság olyan képét, amely lehetővé teszi egyes fehér férfiak számára, hogy úgy érezzék, következmények nélkül uralkodhatnak és erőszakoskodhatnak”.

Ez a dühös fehér férfi az USA történelmének egyik főszereplője volt. Ő adta az országnak a rabszolgaságot, az amerikai őslakosok lemészárlását és a Jim Crow-törvényeket. Az ő haragja is hozzájárult a január 6-ai felkeléshez a Capitoliumnál. Ez a dühös fehér ember – nem az a fekete vagy barna ember, akit éjszaka az utcán közeledni lát – az, aki a legnagyobb fenyegetést jelenti a demokráciára Amerikában”

– írja.

„A január 6-ai felkelés nem volt példa nélküli. Sok tekintetben volt előzménye” – tette hozzá, idézve egy 1898-as esetet, amikor az észak-karolinai Wilmingtonban fehér fajgyűlölők megölték a helyi önkormányzat több tagját.

Blake még csak el sem ismerte, hogy

a dühös szélsőbaloldali (fekete és fehér) aktivisták 2020-ban hogyan gyújtottak fel üzleteket, házakat az Egyesült Államokban.

Blake azzal a figyelmeztetéssel zárta írását, hogy a Rittenhouse-ügy és más esetek ijesztő jövőre utalnak.

A Rittenhouse-perben hozott ítélet – amelyben a vádlottat ártatlannak találták – hatására

a szélsőbaloldali médiaszemélyiségek sokasága fakadt ki azon, hogy a fehér felsőbbrendűség ellenőrizetlen marad.

Az MSNBC-nek nyilatkozva Derrick Johnson, a színes bőrűek polgárjogi szervezete, az NAACP elnöke és vezérigazgatója odáig ment el, hogy azt mondta, Rittenhouse felmentő ítélete rosszabb, mint Emmett Till gyilkosainak felmentése.

„Ez rosszabb volt, mint az Emmett Till-per. Ez rosszabb volt, mint sok más per, ahol tényszerűen tudjuk, hogy egyének gyilkosságot követtek el, és mégsem állították őket bíróság elé” – mondta Johnson. „Sajnálatos, de ez Amerika.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij: Oroszországnak vissza kell vonulnia a háború előtti vonalakig a tárgyalások megkezdéséhez

Szakértők szerint ez olyan feltétel, amelybe Moszkva aligha fog belemenni a közeljövőben tekintettel arra, hogy jelenleg Ukrajna keleti régióira összpontosítja erőit.

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Zelenszkijnek pedig nem tetszik, hogy hogy Magyarország elutasítja az olajembargót.

Oroszmentesítés az ukrán könyvtárakban

Franz Kafka, Heinrich Mann és Stefan Zweig talán még ma este átmegy Alekszandr Puskin és Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij mennyei dácsájába és közösen egy palack vodkába fojtják bánatukat. A fenti, német anyanyelvű írók műveit majd’ kilencven éve már máglyára vetették, az orosz óriások munkái csak most kerülnek sorra.

Indianában felülírták a kormányzó vétóját, mégsem lesznek „gendersportolók”

Az Egyesült Államokban Indiana állam törvényhozói kedden megszavazták Eric Holcomb kormányzó vétójogának hatályon kívül helyezését, és olyan törvényt léptetnek életbe, amely megtiltja a magukat nőnek nevező férfi sportolóknak a női sportokban való részvételt.

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

„A kormány úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizetjük majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit. Kötelezzük a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedő cégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be„ – jelentette be Orbán Viktor, közösségi oldalán megosztott videójában.

GFG blog 2.: A vétóról

GFG blog 2.: A vétóról

Újraindul a GFG blog. Mindig kell egy gondolat és egy gondolat kell.

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Nagy a riadalom a baloldalon, mit fog csinálni a kormány a háború miatti vészhelyzeti felhatalmazással, miközben a Fővárosi Közgyűlésben arra nem voltak képesek, hogy határozatképességet biztosítsanak a mai ülésre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére