Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

CNN-es producert tartóztatott le a rendőrség pedofília miatt

888.hu

2021.12.13. 17:40

A szövetségi bűnüldöző szervek a héten letartóztatták a CNN egyik vezető producerét – aki korábban Chris Cuomo korábbi műsorvezetővel dolgozott együtt –, mert állítólag szexuális tevékenységet folytatott gyerekekkel.

 

A vádirat szerint John Griffin 2020 áprilisa és júliusa között üzenetküldő alkalmazásokat használt arra, hogy kiskorú lányok szüleit meggyőzze: „a nő kortól függetlenül nő”, és

a nőknek szexuálisan alárendeltnek kell lenniük a férfiakkal szemben.

Ezeken a kommunikációs felületeken Griffin arra próbálta rávenni a szülőket, hogy engedjék meg neki, hogy szexuálisan alárendeltté nevelje lányaikat.

A közlemény szerint Griffin a házába hívott egy anyukát a lányával, majd a lányt arra utasította, hogy vegyen részt vele szexuális tevékenységben.

A közlemény hozzátette: Griffin az interneten keresztül két másik gyermeket is megpróbált szexuális tevékenységre csábítani. 2020 áprilisában egy videóchaten arra buzdított egy anyát és 14 éves lányát, hogy vegyenek részt egy „virtuális tréningben”, amelynek során CNN producerének utasítására levették a ruhájukat, és egymáshoz értek. 2020 júniusában Griffin azt javasolta egy 16 éves lány állítólagos anyjának, hogy egy „kis anya-lánya kirándulást” tegyenek Griffin Ludlow-i síházába, ahol szexuális tréninget tartanak a gyerek bevonásával – írta meg a Daily Wire.

Griffin LinkedIn-fiókja szerint a CNN „New Day” című műsorában dolgozott, amelynek néhány évig Cuomo volt a társműsorvezetője, mielőtt Cuomo saját műsort kapott főműsoridőben. Griffin a LinkedInen azt állította, hogy

vállvetve dolgozik Chris Cuomo vezető műsorvezetővel, végigkísér minden egyes műsort, és friss hírekről számol be az ország és a világ minden tájáról”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére