Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brit rendőrség szivárványszínű járőrkocsikkal támogatja az LMBTQ-t

888.hu

2021.08.23. 18:30

Szivárványszínűre festették a járőrkocsikat Nagy-Britanniában, az akcióval az LMBTQ-közösséget szerették volna támogatni. Azonban a rendőrség új flottáját erős kritika érte, többek szerint nem megfelelően használták fel az adófizetők pénzét.

 

Julie Cooke, a cheshire-i rendőrkapitányság főparancsnok-helyettese azt mondta, hogy az új, szivárványszínű ún. „gyűlöletbűncselekmény-autókat” rendszeresen járőrök fogják vezetni, és most a járműflottájuk részét képezik – írta a Telegraph.

A főparancsnok-helyettes elmondása szerint azért döntöttek a szivárványszínű járőrautók mellett, mert szeretnének bizalmat ébreszteni az emberekben az LMBTQ-közösség és más alulreprezentált csoportok iránt.

A költségek meglehetősen minimálisak, de a hatás hatalmas”

– emelte ki Cooke.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Police.UK (@yourpolice.uk) által megosztott bejegyzés

Cooke szerint a rendőrségen bejelentett, az LMBTQ-közösség ellen irányuló gyűlölet-bűncselekmények száma az utóbbi időben drasztikusan megnőtt, bár a kritikusok továbbra is szkeptikusak ezzel kapcsolatban, mivel

számos incidens a közösségi médiában tett megjegyzésekből fakad.

Amikor gyűlölet-bűncselekménnyel kapcsolatos eseteket jelentenek a rendőrségnek, ők kénytelenek ezeket az állításokat „gyűlöletből fakadó atrocitásként” rögzíteni, még akkor is, ha a bűncselekmény elkövetésének módját nem határozták meg.

A „gyűlöletbűncselekmény-autók” kritikusai úgy vélik, hogy a bűnüldöző szerveknek erőforrásaikat az erőszakos bűncselekmények – például a késelések vagy a nemi erőszak – elleni küzdelemre kellene fordítaniuk, mivel a legfrissebb adatok rossz büntetőeljárási arányokat mutatnak – írta a Telegraph.

A probléma az, hogy már nem találkozhatsz olyan rendőrrel, aki szimplán politikai meggyőződésből támogat valakit, félelem nélkül.
Szivárványt festenek az autóikra, amikor olyan adatok állnak rendelkezésünkre, amelyek szerint az erőszakos bűncselekmények mindössze hét százaléka végződik vádemeléssel”

– olvasható a lapban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére