Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A BBC megvédi a szerkesztőségét a transzlobbival szemben

888.hu

2021.10.28. 16:50

Az LMBTQ-imádóknak most éppen az a bajuk, hogy a BBC megírta, hogy a „ciszleszbikusokat” rendszeresen zaklatják a transznemű leszbikusok.

 

A BBC megvédte szigorú szerkesztői eljárásait, miután az egyik cikküket LMBTQ-lobbisták „transzfóbnak” bélyegezték, ami szerintük egy ismert „transzellenes” csoport hibás felmérésére támaszkodott.

A BBC News október 26-ai, „Néhány transznő nyomást gyakorol ránk, hogy szexeljünk velük” című cikkében egy 80 ember bevonásával készült felmérés alapján azt állították, hogy a „transzleszbikusok” (értsd: férfinak született egyedek, akik leszbikus nőnek képzelik magukat) rendszeresen nyomást gyakorolnak rájuk, és szexuális kapcsolatot akarnak létesíteni velük.

A kritikákat elutasítva a BBC azt mondta, hogy a cikk összetett témáról szól, szigorú szerkesztési folyamatokon ment keresztül, mielőtt megjelent, és megfelelő kontextust is biztosított.

A BBC-t rendszeresen kritizálják a transzemberekről szóló tudósításai miatt. Tavaly magas rangú képviselők „intézményileg transzfóbnak” minősítették a BBC-t, de a hiszti idén is folytatódott, most épp az a bajuk, hogy a BBC „cenzúrázza” a „transzproblémákat”.

Korábban is összeugrottak már a leszbikusok és a „transzleszbikusok”, 2018-ban a BBC News által idézett egyik transzellenes csoport, a Get The L Out a londoni Pride-on „A transzaktivisták eltörlik a leszbikusokat” feliratú plakátokkal, szórólapokkal jelentek meg.

A most megkérdezett csoport pedig úgy gondolja, hogy a transznemű nők férfiak, és meg kell tiltani nekik a nőként való jogi elismerést, mert attól tartanak, hogy ez teret ad a cisznők szexuális bántalmazásának.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Ritkán fordul elő, hogy az embargók és szankciós csomagok a kívánt hatást érik el.

A tengereken hánykolódik az orosz olaj, mert nem kell senkinek

„Mintegy 62 millió hordónyi uráli nyersolajat szállító orosz hajó várakozik a tengeren” – mutatták ki a Vortexa energiaelemző cég adatai. Az Egyesült Államok és más országok megtiltották az orosz nyersolaj és kőolajtermékek behozatalát az ukrajnai invázió miatt, mások pedig a jövőbeli szankcióktól való félelem miatt kerülik a rakományok beszerzését.

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Mindegy, hogy nyilvános közleményben elítélte-e a háborút vagy sem, meghallják, hogy „orosz” és diszkriminálnak.

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Újabb vezető politikus szólalt meg Ukrajna Európai uniós csatlakozásával kapcsolatban.

Európa már a majomhimlő-járványra készül

Európa már a majomhimlő-járványra készül

A Covidnál nem voltak ennyire körültekintőek.

Húsz ország ígért újabb fegyverszállítmányokat Ukrajnának

Egy hétfőn megrendezett virtuális találkozó alkalmával mintegy 20 ország ígéretet tett arra, hogy újabb fegyverszállítmányokat juttat el Ukrajnába – jelentette be sajtótájékoztatóján Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére